Videoton: a portugál légióst végleg megszerezték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 22:43
null
Vítor Gomes végleg a Videoton játékosa lehet (Fotó: Szabó Miklós, archív)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonban folytatja pályafutását Vítor Gomes. A 25 éves középpályás felbontotta szerződését a Rio Avéval, és kettő plusz egy évre szóló szerződést kötött a fehérváriakkal – adta hírül a vidi.hu.

 

 

Vítor Gomes a télen érkezett kölcsönbe a Videotonhoz, a tavaszi szezonban 10 bajnokin és két Magyar Kupa-meccsen lépett pályára, egy gólpassz fűződött a nevéhez ezeken a találkozókon.

A Rio Ave hivatalos honlapján jelentette be, hogy a középpályás felbontotta 2015 nyaráig érvényes szerződését a klubbal, hogy végleg a Videotonhoz igazolhasson. A Videoton honlapjának tanúsága szerint a 25 éves futballista két évre ír alá, a fehérváriaknak pedig opciós joguk lesz kontraktusának egy évvel való meghosszabbítására.

Vítor Gomes már korábban is jelezte az A Bolának, hogy szívesen maradna a honfitársa, José Gomes irányította Videoton játékosa. A székesfehérvári klub a második helyen végzett az NB I-ben, így a következő szezonban indulhat az Európa-liga selejtezőjében, ami szintén fontos tényező Vítor Gomes maradásában.

A portugál középpályás a Rio Ave honlapjának elmondta: előrelépés számára, hogy a Videotonban futballozhat, és nem zárja ki, hogy egyszer visszatér a portugál együtteshez.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők: Vítor Gomes (portugál, Rio Ave – portugál,kölcsön után végleg), Vasziliosz Aposztolopulosz (Puskás Akadémia FC – kölcsönből vissza?), Fejes András (Siófok, kölcsönből vissza?), Lencse László (Aszterasz TripoliszGörögország, kölcsönből vissza?), Joaquim Manuel Welo Lupeta (portugál, szabadon igazolható), Milan Perics (szerb, Ferencváros – kölcsönből vissza?), Nagy Dániel (Puskás Akadémia FC – kölcsönből vissza?), Sándor György (al-Ittihad FC – Szaúd-Arábia, kölcsönből vissza?), Szakály Dénes (Puskás Akadémia FC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat:Mladen Bozsovics (montenegrói, ?),Juhász Roland (Anderlecht – belga, kölcsönből vissza ?), Arturo Álvarez (amerikai-salvadori, Pacos Ferreira – portugál, kölcsönből vissza?),Nikola Mitrovics (szerb, ?), Héctor Sánchez (?)
Kiszemeltek: Adamo Coulibaly (francia, DVSC-Teva), Dibusz Dénes (Pécsi MFC), Mamadu (portugál-guineai, Desportivo Aves – portugál), Radó András (Szombathelyi Haladás), Rúben Tiago Rodrigues Ribeiro (portugál, Beira Mar – portugál)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik