Videoton: a menedzser megerősítette – jön a vb-t megjárt bosnyák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.28. 11:10
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Anel Hadzic személyében bosnyák válogatott középpályást igazolhat a Videoton, és most boszniai forrásban is megerősítették a hírt. A faktor.ba szerint már csak az a kérdés, hogy melyik napon írja alá a szerződését a fehérváriakhoz a 27 éves labdarúgó.

„Asmir Suljic után Anel Hadzicot is szerződteti a Videoton. Ő is Magyarországon folytatja" – írja címében a Faktor című bosnyák lap internetes kiadása.

A cikkben Hadzic menedzsere megerősíti, hogy Magyarországon folytatnak előrehaladott tárgyalásokat, és tulajdonképpen már csupán az a kérdés, hogy melyik nap szignózzák a szerződést. Az elvi egyezség tehát a jelek szerint megszületett a felek között. Az NSO úgy tudja, Hadzic hétfőn ír alá, és jövő héten be is mutatják a Videotonnál.

A 27 éves, 13-szoros bosnyák válogatott Hadzic két éve szerepelt a brazíliai világbajnokságon is, egy mérkőzésen, Irán ellen játszott. A védekező középpályás futballozott az osztrák Sturm Grazban, legutóbb pedig a török Eskisehirsporban, de júliusban távozott a klubtól, azóta szabadon igazolható.

A Faktor megemlíti, hogy Hadzic több honfitársával is találkozhat majd az NB I-ben, így az ugyancsak a Videotonban légióskodó Asmir Suljiccsal, a ferencvárosi Emir Dilaverrel, a Honvédban játszó Djordje Kamberrel és a debreceni Ognjen Djelmiccsel, de nem említik például a szintén debreceni, hétszeres bosnyák U21-es válogatott Aleksandar Jovanovicot.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Barczi Dávid (DVTK), Bévárdi Zsombor (Puskás Akadémia), Bódi Ádám (DVSC), Danko Lazovics (szerb, szabadon igazolható, legutóbb Olimpija Ljubljana – Szlovénia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Horváth Tamás (Mezőkövesd), Lorentz Márton (Dunaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Varga Bence
Kiszemeltek: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Alekszandar Filipovics (szerb, Jagodina – Szerbia), Anel Hadzic (bosnyák, Eskisehirspor – Törökország, szabadon igazolható), Varga József (DVSC), Vida Máté (Vasas)
Távozók: Gábor Péter (siófoki kölcsön után PMFC), Haraszti Zsolt (Paks), Heffler Tibor (Puskás Akadémia), Koltai Tamás (Paks, kölcsön után végleg), Filip Pajovics (szerb, szabadon igazolható), Paudits Patrik (Csákvár), Rudolf Gergely (Nyíregyháza, szabadon igazolható), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd, a tavasszal kölcsönben DAC 1904 – Szlovákia), Dinko Trebotic (horvát, szabadon igazolható), Zsótér Donát (felcsúti kölcsön után Sint-Truiden – Belgium)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia, onnan DVSC), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország), Tischler Patrik (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Lang Ádám (Anglia, Franciaország, Tyerek Groznij – Oroszország), Paulo Vinícius (Leeds United, Middlesbrough – Anglia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik