Videoton: 3 millió euróért vinnék a védőt Oroszországba?

Vágólapra másolva!
2017.06.21. 16:54
null
A magyar válogatott védőt az Ahmad Groznij szerződtetné (Fotó: Barics Gábor/mlsz.hu)
Sajtóhírek szerint az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-Liga) szereplő Ahmad Groznij szerződtetné Viníciust, a Videoton védőjét, akiért hajlandó lenne hárommillió eurót is fizetni.

 

A sportsdaily.ru beszámolója szerint az előttünk álló szezonban már Ahmad Groznij néven szereplő klub – korábban Tyerek Groznij – védőgondokkal küzd, a szakvezetés pedig erre szeretne minél gyorsabban megoldást találni. A legfőbb kiszemelt Vinícius, akit állítólag már hosszabb ideje figyelnek.

A Videoton védőjéért – aki nemrégiben a magyar válogatottban is debütált – 3 millió eurót fizethet a Groznij. Az orosz klub megfigyelői a portál szerint az Oroszország elleni felkészülési mérkőzésen (magyar szempontból 0–3) személyesen nézték meg a 27 éves bekk játékát – Vinícius a szünetben állt be csereként.

Vinícius 2011-ben szerződött a Videotonhoz, amellyel magyar bajnok és négyszeres ezüstérmes lett. A mögöttünk hagyott szezonban 32 bajnokin lépett pályára a 33-ból, két gólt szerzett.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL

Érkezők:
Tamás Krisztián (Gyirmót FC Győr)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Lorentz Márton (Soroksár, ?), Sejben Viktor (Csákvár, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Enisz Bardi (macedón, Újpest), Richmond Boakye (ghánai, Latina – Olaszország, szabadon igazolhatóként, legutóbb kölcsönben Crvena zvezda – Szerbia), Kire Risztevszki (macedón, Vasas)
Távozók:Simon Ádám (gyirmóti kölcsön után Haladás)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Vinícius (Ahmad Groznij – Ororszország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik