Videó: rákattantak Angliában az Újpest góljára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 19:05
null
Forrás: Daily Mail
A Belgiumban edzőtáborozó Újpest labdarúgócsapata Kylian Hazard és Sallói Dániel góljával 2–2-es döntetlent játszott a Sint-Truidennel. A lila-fehérek egyik találatára többek között az angol sajtó is felfigyelt, a szigetországban téma lett az Újpest.

A Daily Mail lenyűgöző szabadrúgásgólnak nevezte Kylian debütáló találatát, természetesen a labdarúgó bátyját sem hagyták ki a címből egy szóvicc erejéig: „Figyelj Eden, új Hazard (angolul: veszély) jött a városba!”

Az Hazard család Európa-szerte híres labdarúgó-dinasztia, a négy fiúból Eden és Thorgan már a Chelsea-t is megjárta (utóbbi jelenleg a Borussia Mönchengladbach labdarúgója), és Eden szerint néhány éven belül a legfiatalabb tehetség, Ethan is befuthat.

Forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail

A 101GreatGoals döbbenetesnek nevezte az alig tizenkilenc éves tehetséget és kiemelte, hogy ezzel a találattal Kylian bebizonyította, nem csak a neve miatt került a csapatba.

A London Evening Standard arra is kitért, hogy Kylian az édesapjával látogatott júniusban Budapestre, amikor az Újpesttel kölcsönös lehetőséget láttak a közös munkában, így nem volt kérdés, hogy Magyarországra szerződik.

Kylian Hazard szabadrúgása 0:42-től látható a videóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik