Vasas: nagy múltú német klub érdeklődik a középpályás iránt

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2017.01.09. 16:32
null
Berecz Zsombor jó teljesítményére külföldön is felfigyeltek (Fotó: vasasfc.hu, archív)
A Nemzeti Sport Online Németországból származó értesülései szerint Berecz Zsombor iránt érdeklődik a német másodosztályban 7. helyen álló, nyolcszoros keletnémet bajnok Dynamo Dresden.

 

Német újságíró kolléga kereste meg szerkesztőségünket azzal, hogy információi szerint a Vasas válogatott középpályása, Berecz Zsombor iránt érdeklődik a német másodosztályú Dynamo Dresden, és hamarosan ajánlatot is tehetnek a 21 éves labdarúgóért.

„Ajánlatról még nem tudok beszámolni, de azt meg tudom erősíteni, hogy a német klub érdeklődik Berecz Zsombor iránt” – reagált az NSO megkeresésére a játékost képviselő ChampSport menedzseriroda részéről Papp Gábor.

„Úgy vélem, a német másodosztály tökéletes lépcsőfok lenne Zsombor pályafutásában. Az élvonal talán még túl nagy ugrás lenne számára, viszont a másodosztályban, egy olyan középcsapatban, mint a Dresden, nincs akkora nyomás a játékosokon, nagyobb az esélye, hogy rendszeresen játéklehetőséget kap. Németország mellett egyébként Lengyelországból is van érdeklődés, ami bizonyítja, hogy a középpályás remek őszi szezont produkált. Viszont ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a télen vált, hiszen jól érzi magát a Vasasban, és az őszihez hasonló tavaszi teljesítménnyel még több ajtó nyílhat meg előtte. Kapkodnunk nem kell, jó helyen van a Vasasban, tavasszal nagy célokért küzdhet, és hétről-hétre a szövetségi kapitány előtt bizonyíthat” – tette hozzá a játékosügynök.

Berecz ősszel a 18 bajnokin szerzett három góljával és öt gólpasszával fontos szerepet vállalt a dobogón telelő Vasas menetelésében. Nem meglepő, hogy már a szezon közben is arról számoltunk be, hogy külföldről érdeklődnek iránta.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók:
Czvitkovics Péter (szabadon igazolható, felbontották a szerződését)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Berecz Zsombor
(Dynamo Dresden – Németország), Osváth Attila (Debreceni VSC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik