Vasas: hatszoros válogatott lett az akadémia ügyvezetője

Vágólapra másolva!
2016.07.01. 19:35
A Vasas Kubala Akadémia hivatalos honlapján bejelentette, hogy tulajdonosi köre Szekeres Tamást bízta meg az ügyvezetői teendők ellátásával. Az eddigi megbízott ügyvezető, Csúri Csaba a jövőben a tulajdonosi képviseletet tölti be.

A hatszoros válogatott Szekeres Tamás játékosként négy bajnoki címet és hét Magyar Kupát nyert csapataival, futballozott Belgiumban, Németországban és Norvégiában is. Játékos-pályafutása befejezése után dolgozott az MLSZ-ben, fejlesztési igazgatóként a Ferencvárosnál, majd a Groupama Aréna igazgatójaként is tevékenykedett.

„Nagy kihívást jelent számomra ez a megbízás, és a célom, hogy rövid időn belül nemzetközileg is elismert akadémiává váljon a Vasas Kubala Akadémia. Egy ilyen hagyományokkal, múlttal és tradícióval rendelkező egyesület óriási lehetőséget rejt magában. A módszerek továbbfejlesztésével jó esélyt látok arra, hogy magyar szinten vezető szereplővé válhassunk” – nyilatkozta Szekeres Tamás a vkla.hu-nak.

A Vasas Kubala Akadémia május közepén együttműködési megállapodást kötött három évre a holland élvonalban szereplő Vitesse-szel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik