Vasas: Gyepes holnap írhat alá, a fegyelmi bizottság döntése után

Vágólapra másolva!
2012.04.16. 16:49
Címkék
A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága holnap törölheti a Vasast sújtó, a csapatot az átigazolásokból kizáró büntetést, miután a piros-kékek megegyeztek a Pécsi MFC-vel Makadji Boukar ügyében.

A Vasas kommunikációs igazgatója, Gelei József arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy az MLSZ fegyelmi bizottsága holnap akár törölheti is a klubot az átigazolásokból kizáró elsőfokú fegyelmi döntést, amit azért szabtak ki az angyalföldiekre, mert a nyáron nem fizették ki a kameruni Makadji Boukar vételárát a PMFC-nek.

„Az ügyben előrelépés történt a két klub között, de meg kell várni a fegyelmi bizottság keddi ülését, mert csak a testület adhatja vissza a klub átigazolási jogát” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Gelei József, a Vasas kommunikációs igazgatója.

Ha holnap az MLSZ valóban a Vasas számára kedvező döntés hoz, úgy a piros-kékek már a héten igazolhatnak új játékosokat. Az első új szerzemény a múlt hét óta a csapattal edző Gyepes Gábor lehet, akivel – Gelei elmondása szerint – szóban már megállapodtak a vezetők.

A PMFC részéről a Boukar-üggyel kapcsolatban Brassói Attila sajtófőnök elmondta, megváltozott feltételekkel új megállapodás született a két klub között.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik