Vasas: az U20-as vb-n járó középpályás 2018-ig aláírt

Vágólapra másolva!
2015.07.21. 16:41
Vida Máté két évvel meghosszabbította érvényben lévő, 2016 nyaráig szóló szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasassal.

„Amint azt már többször jeleztük korábban is, a Vasas elkötelezett abban a tekintetben, hogy fiatal magyar tehetségeknek adjon lehetőséget, és rájuk építve legyünk sikeresek – mondta Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezető igazgatója a klub honlapjának. – Az NB II-ből történő feljutásuk során is tetten érhető volt, hogy részünkről mindez nem puszta frázis, hiszen a szavakat tettek követik hétről hétre.”Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezető igazgatója a klub honlapjának. – Az NB II-ből történő feljutásuk során is tetten érhető volt, hogy részünkről mindez nem puszta frázis, hiszen a szavakat tettek követik hétről hétre.”

„Így volt ez az első fordulóban is, amikor a Vasas a legtöbb fiatalt küldte pályára, köztük legfiatalabbként az 1996-os születésű Vida Mátét. Máté a nyári U20-as világbajnokságon is megmutatta tehetségét, hiszen alapembere volt a válogatottnak is, egy kivételével valamennyi mérkőzést végigjátszotta, méghozzá remekül.”

„Ezt követően a hétvégén bemutatkozott az NB I-ben is, és megmutatta a legfelsőbb osztályban is megállja a helyét. Természetesen klubunknak fontos, hogy hosszabb távon is számíthassunk azokra a fiatalokra, akiket hétről hétre építgetünk, így egyértelmű volt, hogy szerződéshosszabbítást ajánlottunk Máté számára már most annak ellenére, hogy a jelenleg érvényes kontraktusa csak jövő nyáron járt volna le.”

„Nagyon örülök, hogy Mátéval sikerült 2018. június harmincig meghosszabbítani a szerződésünket, bízunk abban, hogy a jövő sikeres Vasasának egyik alappillére lehet majd. Ezúton is köszönöm Máté szüleinek, hogy együttműködtek a tárgyalások során, és sikerült olyan megállapodást tető alá hozni, ami mind Máténak, mind a Vasasnak kölcsönös előnyökkel jár.”

„Célunk egyértelműen az, hogy tovább folytatjuk a jövő Vasasának építését azzal, hogy tehetségeinkkel rendre hosszú távú szerződéséket kötünk. Ezt tettük a közelmúltban Nagy Gergellyel, Hangya Szilveszterrel, Osváth Attilával, Novák Csanáddal, Szivacski Donáttal, vagy éppen Czingráber Mátéval akik valamennyien 2018 nyaráig kötelezték el magukat a Vasashoz.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik