Vasas: az Ajaxtól igazolhatnak csatárt az angyalföldiek

Vágólapra másolva!
2010.06.27. 07:51
Címkék
Az utóbbi napokban három labdarúgóval is gyarapodott az élvonalban szereplő Vasas labdarúgócsapatának kerete, és további erősítések várhatóak.

Helmi Loussaief, Ferenczi István és Goran Arnaut igazolásával, valamint a három tehetséges fiatal, Balogh Bence, Matolcsi Marcell és Csoór Patrik első csapathoz irányításával jelenleg 21 fő tartozik a Vasas felnőttkeretéhez.

Az angyalföldiek további négy labdarúgót tesztelnek. Ahogy arról beszámoltunk, a csapattal tréningezik a korábban a szerb U21-es válogatottban is megforduló Sztevan Sztosics.

A klub honlapjának tájékoztatása szerint rajta kívül az albán nemzetiségű Vasil Shkurti, a kameruni Pierre Nlate és a francia Yacouba Sylla próbálja meggyőzni játékával a szakmai stábot arról, hogy hasznára lenne a csapatnak.

Közülük a 18 éves Shkurti a legismertebb futballista, aki 2006 és 2009 (azaz 14 és 17 éves kora között) között a görög Olympiakoszban pallérozódott, majd a holland Ajaxhoz került, ahol a korosztályos csapatokban kapott lehetőséget. Érdekesség, hogy a görög-albán kettős állampolgárságú futballista egész életében Görögországban élt, de az albán válogatott mellett kötelezte el magát, és az U21-es együttesben már pályára is lépett.

A 21 éves Nlate és a 19 éves Sylla legutóbb a francia negyedosztályban játszott, előbbi a Villefranche sur Saone-ban, utóbbi pedig a Stade Malherbe de Caen B csapatában szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik