Vasas: a vezetőség még tárgyal a gólkirállyal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.10. 09:25
A labdarúgó NB I-ben újonc Vasas jövő hétfőn kezdi a felkészülést. Kérdés, kik érkezhetnek és távozhatnak a klubnál.

Hat játékosnak jár le a (kölcsön)szerződése a nyáron – Bori Gábor, Ferenczi István, Hangya Szilveszter, Menyhárt Attila, Remili Mohamed és Vass Patrik –, míg a kapus Németh Gábor befejezte a labdarúgást.

„Tárgyalok a vezetőséggel, hétfőn kezdjük a felkészülést, remélem, addig megoldódik az ügyem" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a támadó Remili Mohamed, aki 19 gólig jutott az előző szezonban, s ezzel gólkirály lett az NB II-ben.

Egyelőre a rutinos csatár, a 17 gólos, 37 esztendős Ferenczi István jövője sem dőlt el: „Úgy tudom, maradok. Bizakodom."

S hogy kik kerülhetnek a Fáy utcába? A klub szerette volna megkaparintani a Videoton kapusát, Horváth Tamást, aki viszont a Puskás Akadémiához kerülhet. Másik kapus, az NB II-be kieső Dunaújváros játékosa, Nagy Gergely is szóba került, csakúgy, mint – ahogy azt már jeleztük – a licenc híján aláhulló Kecskeméti TE csatára, Novák Csanád. Utóbbit keresi a Diósgyőr és az MTK is.

A Vasas június 15-én kezdi meg a nyári felkészülést, július 4-től pedig Ausztriában edzőtáborozik majd az NB II-es bajnokcsapat.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Nagy Tamás (Siófok), Nagyházi Dávid (Dorog, ?), Orbán Soma (Baja, ?), Pál Dávid (Ajka, ?), Polényi Gábor (Siófok, ?), Szedlár Zoltán (Dorog, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Nagy Gergely (Dunaújváros), Novák Csanád (KTE), Rózsa Dániel (szabadon igazolható, Haladás)
Távozók: Nagy Tamás (szabadon igazolható), Németh Gábor (visszavonult)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bori Gábor (Diósgyőri VTK, ?), Hangya Szilveszter (MTK, ?), Vass Patrik (MTK, ?)
Távozhatnak:Vida Máté (érdeklődnek iránta: PAFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik