Vasas: a játékosok nyugtalanok a jövő miatt, elmaradt az edzés

Vágólapra másolva!
2011.05.17. 06:30
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas játékosai hétfőn nem edzettek, ehelyett a tulajdonos képviselőjétől tudakozódtak a klub jövőjéről.

„Nem kell semmiféle szenzációra gyanakodni – mondta az esettel kapcsolatban Ferenczi István a Nemzeti Sportnak. – Egyszerűen arról van szó, hogy rengeteg a tisztázatlan kérdés, ezért mi, játékosok is szeretnénk tudni, hogy az új tulajdonos milyen jövőt képzel el a Vasasnak, s persze nekünk, futballistáknak. Ezért a vezetőedzővel közösen úgy döntöttünk, mindenki kibeszéli magából mindazt, ami a lelkét nyomja."

A téma a Vasas jövője volt. Mint ismeretes, télen tulajdonosváltás történt, a Híd Akvizíciós Zrt. vette át a korábbi hatszoros bajnok irányítását, üzemeltetését. A csapatkapitány nem árult el részleteket a hétfői megbeszélésről, csupán annyit mondott:

„Valamennyien bízunk abban, hogy az együttest irányítók komolyan és hosszú távon gondolják a szponzorálást és a Vasas támogatását. Természetesen kedden mindenki edzésre jelentkezik, hiszen szeretnénk győzelemmel zárni ezt a felemás szezont..."

Komjáti András vezetőedző megerősítette mindazt, amit Ferenczi István mondott, majd hozzátette: vasárnap hosszasan tárgyalt Faragó Attilával, a Vasas tulajdonosával, aki biztosította őt arról, hogy erős csapatot, nyugodt hátteret szeretne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik