Vasas: a Fradi elleni meccset két kulcsember is kihagyhatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.31. 10:44
Novák Csanád és Czvitkovics Péter játékára is egyre kevesebb az esély a Ferencváros elleni szombati labdarúgó NB I-es bajnokin.

Czvitkovicsot az Újpest elleni mérkőzésen kellett lecserélni, a középpályásnak térdproblémái vannak. A térdízületeiben felgyülemlett folyadékot eltávolították, és injekciókúrára fogták. Emiatt a héten már csak a csapattól külön, könnyített mozgásokat végzett, és ma sem tudott társaival együtt készülni – írja vasasfutballclub.hu. Czvitkovicsot az Újpest elleni mérkőzésen kellett lecserélni, a középpályásnak térdproblémái vannak. A térdízületeiben felgyülemlett folyadékot eltávolították, és injekciókúrára fogták. Emiatt a héten már csak a csapattól külön, könnyített mozgásokat végzett, és ma sem tudott társaival együtt készülni – írja vasasfutballclub.hu.

Novák szintén a lilák ellen sérült meg, neki bokafájdalmai vannak, és ugyancsak kihagyja a szombati bajnokit. Grúz Tamás sem edzett az előző napokban, ám ő minden bizonnyal bevethető lesz a Fradi ellen.

Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros balhátvédje, Cristian Ramírez újra a társakkal készül, így elképzelhető, hogy pályára lép a Vasas ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik