Várhidi: Én segíteni akarok, de úgy érzem, itthon nem akarnak fejlődni

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.03.19. 14:07
null
„Az eredményeim is bizonyítják, nem vagyok olyan rossz szakember, hogy a magyar focinak ne legyen rám szüksége” (Fotó: NS-archív)
Tavaly november óta nem tud elhelyezkedni, de továbbra is a labdarúgásban képzeli el jövőjét Várhidi Péter, a magyar válogatott korábbi kapitánya – derül ki a Bors cikkéből.

 

A lapnak adott nyilatkozatában Várhidi elmondta, az azóta csődbe ment NB III-as Ózdi Kohásznál tarthatatlan volt a helyzet, és bár télen több másod- és harmadosztályú csapatnál vetődött fel a neve, ezekből végül nem lett semmi.

„Bár most csapat nélkül vagyok, vállalkozásom sincs már, és a vírus miatt a televíziós munkám is szünetel, nem aggódom. Tavasszal sok az edzőváltás, már lehet, hogy csapatom is lenne, ha a járvány nem szólt volna közbe” – idézi a Bors Várhidi Péter szavait.

A korábbi kapitány saját futballiskolában is gondolkodott, de elmondása szerint nincs szabad létesítmény erre.

„Több klubnál próbálkoztam területet kérni ennek az elindításához, többek között az ETO-nál is, mert jelenleg Győrben élek, de folyamatosan falakba ütköztem. Én segíteni akarok, de úgy érzem, itthon nem akarnak fejlődni. Pedig a magyar focit az alapoktól kellene megreformálni. A felnőtt focisták képzettségén már nem lehet változtatni. Az eredményeim is bizonyítják, nem vagyok olyan rossz szakember, hogy a magyar focinak ne legyen rám szüksége” – mondta a korábbi újpesti tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik