Újpest: vizsgálat indul! Storcktól elnézést kérnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.14. 09:58
Mint arról beszámoltunk, az Újpest FC és a rendőrség egymásnak ellentmondóan nyilatkozott arról, miért nem jutott be a szombati Újpest–Videoton NB I-es bajnokira Bernd Storck szövetségi kapitány. Az ellentmondás kapcsán ismét megkerestük a klubot.

Mint arról a Nemzeti Sport Online szombaton elsőként beszámolt, Bernd Storck szövetségi kapitányt és segítőjét, Andreas Möllert szombaton nem engedték be az Újpest–Videoton bajnokira. Mint arról a Nemzeti Sport Online szombaton elsőként beszámolt, Bernd Storck szövetségi kapitányt és segítőjét, Andreas Möllert szombaton nem engedték be az Újpest–Videoton bajnokira.

Az Újpest szombat esti tájékoztatása szerint a szakemberek nem a klub hibájából nem jutottak be a stadionba, a rendőrkordon állta útjukat. Ezzel szemben a rendőrség vasárnap reggel megjelent közleménye szerint nem a rendőrök hibáztak.

Ezek után ismét a klubhoz fordultunk.

„Nekünk más információink voltak, mint a rendőrségnek. A klub részéről senki nem volt jelen az esetnél. Ezért lefolytatunk egy belső vizsgálatot a rendőrség és a belső biztonsági szolgálat bevonásával. Részünkről ezzel lezártnak tekintjük az ügyet. A kapitánytól elnézést kérünk!" – mondta Ágai Kis András, az Újpest kommunikációs igazgatója.

Később a Magyar Labdarúgó-szövetség is reagált az ügyben, az MLSZ szerint a biztonsági szolgálat akadályozta meg a kapitány stadionba való bejutását.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik