Újpest: Vignjevicsnek még legalább 3 kész játékos kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.10. 12:52
A Belekben edzőtáborozó Újpest FC vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics elmondta, még legalább három kész játékosra lenne szüksége, hogy meglegyen a versenyhelyzet a csapatba kerülésért.  

„Alakul a csapat, csak éppen kevesen vagyunk – mondta kissé szomorúan Nebojsa Vignjevics, a lilák vezetőedzője. – Ha sikeresek akarunk lenni a tavasszal is, igazolnunk kell még néhány labdarúgót. Az nem járja, hogy ne legyen versenyhelyzet a csapatba kerülésért. Így nem lehet kiugró eredményt elérni.”Nebojsa Vignjevics, a lilák vezetőedzője. – Ha sikeresek akarunk lenni a tavasszal is, igazolnunk kell még néhány labdarúgót. Az nem járja, hogy ne legyen versenyhelyzet a csapatba kerülésért. Így nem lehet kiugró eredményt elérni.”

„Legalább három játékos kellene még. És nem olyanok, akiket fel kell építeni. Legyenek kész, jó futballisták, néhány edzőmeccs után azonnal nevezni lehessen őket. Érett labdarúgók kellenek. Kíváncsi vagyok, lesz-e lehetőségünk még igazolni” – tette hozzá a szakember, aki jó véleménnyel van Nemanja Andricsról.

„Na, ő erősítést jelent a számunkra. Eddig is tetszett a játéka, örülök, hogy sikerült elhoznunk Győrből. Nem lesz könnyű dolga, hiszen a Németországba távozott Simon Krisztiánt kell pótolnia, de remélem, felnő a feladathoz. Vagány, belevaló srác, én hiszek benne.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik