Újpest: Vignjevics majdnem elment, megerősítette a Diagne-ajánlatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.18. 16:16
Az Újpest FC csatára, Mbaye Diagne nem utazott el a törökországi edzőtáborba a lila-fehérekkel. A szenegáli támadó édesanyja betegsége miatt csak hétvégén érkezett vissza Magyarországra, és a Monor elleni felkészülési mérkőzésen sem lépett pályára. Hétfő reggel a Szusza Ferenc Stadionban sem volt ott.

„A hír igaz, Diagne nem utazik velünk Törökországba – mondta az M4 Sportnak Nebojsa Vignjevics, az újpestiek vezetőedzője. – Komoly ajánlatai és kérői vannak, ő pedig szeretne menni. Emiatt néhány napig biztosan a menedzserével egyeztetnek az ajánlatokról. Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen én szeretném, ha maradna, és ha távozik, akkor igazolnom kell valakit a helyére. Meglátjuk…” Nebojsa Vignjevics, az újpestiek vezetőedzője. – Komoly ajánlatai és kérői vannak, ő pedig szeretne menni. Emiatt néhány napig biztosan a menedzserével egyeztetnek az ajánlatokról. Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen én szeretném, ha maradna, és ha távozik, akkor igazolnom kell valakit a helyére. Meglátjuk…”

Mint beszámoltunk róla, Mbaye Diagne a mai elutazás előtt lekerült az Antalyába tartó Újpest utaslistájáról, a helyére a hétvégén próbajátékra érkező Chris Bonney került be.

Azt nem tudjuk, hogy Diagne-t mekkora összeggel csábították, de klubközeli forrásból annyi kiderült, hogy az Újpest másfél millió eurós vételi ajánlatot kapott az NB I-ben ősszel 11 gólt jegyző csatárért. Rodercik Duchatelet klubtulajdonos azonban ezt visszautasította. Az említett másfél millió eurós ajánlat óta is érkezett ugyanakkor egy megkeresés, és ez összefüggésben van azzal, hogy a csatár nem utazott el Törökországba.

Vignjevicset néhány héttel korábban szóba hozták az angol másodosztályban szereplő Charlton Athletickel, a gárda végül a belga José Rigát nevezte ki menedzsernek.

„Ennek már vége, itt vagyok Újpesten, ez a történet ennyi, nincs több mondanivalóm… De az igaz, hogy már majdnem a reptéren voltam, azonban nem tudtuk megtalálni a mindenkinek megfelelő megoldást. Nem történt semmi különös, nem jutottunk közös nevezőre. A szerződésem valóban csak nyárig szól, de most nem ezzel foglalkozom. Szeretek itt lenni Újpesten, és mindent ennek a klubnak a sikeréért teszek meg” – tette hozzá az M4 Sportnak a bajnokság második helyén álló Újpest vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik