Újpest: válogatott védőt szerződtetett a klub

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.18. 15:07
null
Kire Risztevszki hároméves szerződést írt alá a lila-fehérekkel (Fotó: ujpestfc.hu)
A magyar labdarúgó-bajnokságban szereplő Újpest FC-ben folytatja pályafutását Kire Risztevszki – adta hírül a lila-fehérek honlapja.

 

A macedón játékos 2016 februárjában érkezett a Vasashoz a Rabotnicski Szkopjétől. Az angyalföldi gárdában 67 mérkőzésen lépett pályára az élvonalban, idén nyáron pedig szabadon igazolhatóvá vált.

„Örülök, hogy sikerült megállapodnunk, már régóta ismerem az újpesti együttest, tudom, hogy olyan nagy múltú klub, amelynek hatalmas és kiváló szurkolótábora van. Nem volt nehéz meghozni a döntést az igazolásommal kapcsolatosan. Megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet nyújtani, és hozzásegíteni a lilákat a még jobb eredményekhez!” – fogalmazott a 27 éves játékos, aki hároméves szerződést kötött a fővárosi együttessel.

Riszteszki a 4-es mezszámot kapta új csapatában. A védő alapember hazája válogatottjában, szeptemberben végigjátszotta a Gibraltár és Örményország elleni Nemzetek Ligája-találkozót. Macedónia mindkét mérkőzést 2–0-ra megnyerte.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Rosy Lubaki
(Kongói DK-beli, SM Sanga Balende – Kongói DK), Razvan Horj (román, Viitorul Constanta, legutóbb kölcsönben FC Voluntari – Románia), Kire Risztevszki (macedón, Vasas, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Giorgi Beridze (grúz, Gent – Belgium), Lukács Dániel (Budapest Honvéd)
Kölcsönből visszatérők: Viktor Angelov (macedón, Rabotnicski Szkopje – Macedónia)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Filipovics Marko
Kiszemeltek:
Távozók: Viktor Angelov (macedón, FK Skupi – Macedónia, szabadon igazolhatóként), Souleymane Diarra (mali, RC Lens – Franciaország, kölcsön után végleg, szabadon igazolhatóként), Kálnoki-Kis Dávid (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: Bp. Honvéd), Windecker József (Levadiakosz – Görögország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Pávkovics Bence (DVSC), Tischler Patrik (Budapest Honvéd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik