Újpest: többen távoznak, köztük Pollák, Remili és Szokol

Vágólapra másolva!
2013.05.15. 16:31
Jelentős átalakul a nyáron az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatának kerete, hiszen a vezetőség több olyan labdarúgóval nem kívánja meghosszabbítani a szerződést, akik papíron a nyárig vannak lekötelezve a Megyeri úton. Az ismertebb, rutinosabb játékosok közül biztosan új csapatot kell keresnie Pollák Zoltánnak, Remili Mohamednek és Szokol Zsoltnak.

Rajtuk kívül a kapus Horváth Tamásra, valamint Litauszki Róbertre, Kovács Dánielre és Bojan Mihajlovicra sem tartanak igényt a lila-fehérek, míg Bruno Moraes már távozott is.

Az NB II Keleti csoportjában 11. helyen álló Újpest B keretének tagjai kompletten új klub után nézhetnek: akinek élő szerződése van, az mehet kölcsönbe, akinek lejár, attól végleg elköszönnek.

Alessandro Iandoli is egyelőre a biztos távozók táborát gyarapítja, ám ő – a fentebb nevezettekkel ellentétben – érkező is lehet. A védő kölcsönadási szerződése a nyáron lejár, így vissza kell térnie a Sint-Truidenhez, ám Újpesten szívesen vennék, ha a folytatásban is őket erősítené.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik