Újpest: „Szélesitől már korábban is meg akartam válni”

Vágólapra másolva!
2014.04.02. 08:39
A fizetése feléről lemondó, így nemrégiben a labdarúgócsapat keretébe visszakerülő Szélesi Zoltán nem szerepel az új kft. által üzemeltetett Újpestben, azaz nevével valószínűleg nem találkozunk a lila-fehér labdarúgócsapat összeállításakor a közeljövőben.

„Szélesi Zoltántól már korábban is meg akartam válni. Húszmillió forintot kínáltam neki, ha elválnak útjaink, de ő nem ment bele” – kommentálta a döntést a Nemzeti Sportnak adott interjújában Roderick Duchatelet, az újpestiek tulajdonosa.

A felvetésre, miszerint a korábbi válogatott védőt annak idején a belga tulajdonos hozta vissza a klubhoz, Duchatelet így reagált:

„Igen, mert úgy hallottam, ő vérbeli újpesti, csakhogy időközben kiderült, a személyisége, a másokkal szembeni viselkedése korántsem megfelelő. És amúgy, ha a jelenlegi Újpest még nem az a kategória, amelyik a bajnoki címről álmodozhat, hát Szélesi Zoltán sem azt a szintet képviseli. A legfontosabb, hogy nekünk pozitív személyiségekre van szükségünk, akiknek nem a saját egójuk a legfontosabb, hanem a klub.”

A Blikk szerdai számában megszólaltatja a védőt, aki a szavai szerint kedden még együtt edzett a csapattal.

„Vasárnap a Haladás ellen kezdő lehettem volna, azonban a szerződésem nem jutott el a szövetségbe – idézi a lap Szélesit. – Annyit tudok, hogy Roderick Duchatelet tulajdonos vette ki a többi közül, hogy mit csinált vele, azt nem tudom. A keddi edzésre a szerelésem sem volt kikészítve, így a saját ruhámban gyakoroltam, de legalább az első csapattal maradhattam.”

A RODERICK DUCHATELET-VEL KÉSZÜLT INTERJÚT TELJES EGÉSZÉBEN ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik