HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.15 08:15 Frissítve: 2015.03.01 01:34

Újpest: Suljic tudja, a jó ősz miatt van esély a távozására

Remekül szerepelt az ősszel Asmir Suljic, az NB I-ben hatodik helyen telelő Újpest bosnyák labdarúgója. A lila-fehérek játékosa egy interjúban elmondta, szívesen maradna a Megyeri úton, de tudja, jó teljesítményével felkeltette más klubok figyelmét.


„A szezon első fele jól sikerült. Hatodikként várjuk a tavaszt, s harcban vagyunk a dobogóért. Kis szerencsével előkelőbb helyen állhatnánk, de összességében elégedettek vagyunk” – idézi a klix.ba Asmir Suljicot.

„Ami engem illet, ez volt pályafutásom legjobb teljesítménye. Hétszer találtam be, s hét gólpasszt adtam minden sorozatot figyelembe véve. Nebojsa Vignjevics, a stáb és a társak támogatása sokat jelent. Megtiszteltetés, hogy helyet kaptam az ősz álomcsapatában, ez is bizonyítja, hogy jól végzem a dolgomat.”

„Szeretnénk felülmúlni a tavalyi produkciónkat, s kilépni az európai kupaporondra” – folytatta Suljic, hozzátéve, hogy a magyar bajnokság az anyagi és szakmai feltételek mellett a nézőszámok terén is jobb a bosnyáknál, a futball minőségét nézve viszont már nem egyértelmű a fölény.

„Három és fél évig van szerződésem az Újpesttel, de hogy maradok-e, azt nem tudom. Nagyon jó őszön vagyok túl, ami okot adhat a klubváltásra. Ugyanakkor nincs ellenemre, ha a tavaszt is Újpesten töltöm, mert kiváló klubról van szó.”

A bosnyák sajtó szerint Suljic a jó teljesítményével Mehmed Bazderevic szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette, s elképzelhető, hogy meghívót kap a bosnyák válogatottba.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Murai Márk (Kaposvár), Ronnie Stam (holland, Standard Liege – Belgium)
Távozók: Berat Ahmeti (albán, szabadon igazolható), Marko Dmitrovics (szerb, Charlton – Anglia), Aristote Mboma (finn, szabadon igazolható), Rodrigo Rojo (uruguayi, szabadon igazolható), Jérémy Serwy (belga, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Dani Ponce (spanyol, AD Alcorcón – Spanyolország), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium)
Távozhatnak: Jonathan Heris (belga, érdeklődnek iránta: Charlton Athletic – Anglia)

 

2019.02.21 14:39:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A listavezető 2014–15-ös nagy sorozata nyomában • Újpest–DVTK: régóta veretlenek, mire mennek egymással?

2019.02.22 09:10:42

Labdarúgó NB I P. K.

Májer Milánt az iskolai eredményei miatt is kitüntették, de az NB I-ért szünetelteti a tanulmányait.

2019.02.22 09:31:10

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Az FTC sportmenedzserének legnehezebb feladata, hogy a távozókkal közölje a klub döntését.

2019.02.21 21:56:25

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu