Nemzetisport.hu 2011.05.03 20:43 Frissítve: 2014.01.24 01:35

Újpest: Régóta készülök az NB I-re, hamar felvettem a ritmust - Dvorschák

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC 20 esztendős futballistája, Dvorschák Gábor csapata hivatalos honlapjának nyilatkozott élete negyedik élvonalbeli meccse kapcsán.  

 

Miután Rubus Tamás a Lombard Pápa elleni mérkőzésen combhajlítóizom-fájdalmak miatt nem tudta vállalni a játékot, Dvorschák Gábor került a kezdőcsapatba, aki meg is hálálta a bizalmat. A 20 esztendős, Újpest-nevelésű védő második alkalommal lépett pályára ebben a szezonban – összesen négy NB I-es meccsen szerepelt eddig.

„Úgy gondolom, kisebb holtpontoktól eltekintve a meccs egészében jól játszott a csapat, sok helyzetet kialakítva sikerült megszereznünk a három pontot. Örülök, hogy idén másodszor is lehetőséget kaptam az első csapatban, úgy érzem, az én szemszögemből sem sikerült rosszul a meccs – nyilatkozta a védő az ujpestfc.hu-nak. – A ritmust elég gyorsan fel tudtam venni, hiszen már régóta az első osztályra készülök. Természetesen még van hova fejlődnöm, hiszen azért voltak apróbb megingásaim, illetve a passzokat néha kicsit elkapkodtam, de úgy gondolom, a helyezkedésemmel vagy a szerelésekkel nem volt probléma. Nem volt egyszerű faladatunk Takács Zolival, hiszen Goran Mariccsal találkoztunk legtöbbet a mérkőzésen, aki remek felépítésű, gyors, és nagyon jó bal lábbal rendelkezik, de véleményem szerint megoldottuk semlegesítését.”

Dvorschák a Paks elleni szombati meccsre is kitért.

„Tudom, hogy a paksi csapat már egy ideje mumusa az Újpestnek, de ezzel nem kell foglalkoznunk. Kemény, küzdelmes, kiegyenlített mérkőzésre számítok, amelyet egy-egy villanás, egy-egy jobb teljesítmény dönthet majd el. Az biztos, hogy győzni megyünk Paksra is. Ami pedig engem illet, sok meccset játszottam szerencsére ebben a szezonban, és úgy érzem, hogy jó állapotban vagyok. Nem tudom, Rubus Tomi felépül-e a paksi meccsre, én mindenesetre készen állok az újabb feladatokra, ha a szakmai stáb is úgy gondolja" – nyilatkozta a 20 éves labdarúgó.

 

2019.10.16 22:27:27

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Négytagúra duzzadt a szakmai stáb, s állítólag mindenki kiveszi a részét a napi munkából.

2019.10.14 19:48:47

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

Hlavay György feladta, Dimény Lajos jött, látott és – győztek.

2019.10.11 20:16:06

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR, FÖLDI IMRE

A kilencszeres bajnok legenda 75 évről, Marseille-ről, Brezsnyevről, tankról, Varga Zoliról, Törőről.

2019.10.11 22:56:56

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Split után, Cardiff előtt – az eddigi Double Pass-auditok sporttudományi és teljesítménymenedzsment elemzése.

2019.10.07 19:16:36

Labdarúgó NB I HEGYI TAMÁS

Százharminc esztendeje született Schlosser Imre, a karikalábú futballsztár.