HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.05.03 20:43 Frissítve: 2014.01.24 01:35

Újpest: Régóta készülök az NB I-re, hamar felvettem a ritmust - Dvorschák

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC 20 esztendős futballistája, Dvorschák Gábor csapata hivatalos honlapjának nyilatkozott élete negyedik élvonalbeli meccse kapcsán.  

 

Miután Rubus Tamás a Lombard Pápa elleni mérkőzésen combhajlítóizom-fájdalmak miatt nem tudta vállalni a játékot, Dvorschák Gábor került a kezdőcsapatba, aki meg is hálálta a bizalmat. A 20 esztendős, Újpest-nevelésű védő második alkalommal lépett pályára ebben a szezonban – összesen négy NB I-es meccsen szerepelt eddig.

„Úgy gondolom, kisebb holtpontoktól eltekintve a meccs egészében jól játszott a csapat, sok helyzetet kialakítva sikerült megszereznünk a három pontot. Örülök, hogy idén másodszor is lehetőséget kaptam az első csapatban, úgy érzem, az én szemszögemből sem sikerült rosszul a meccs – nyilatkozta a védő az ujpestfc.hu-nak. – A ritmust elég gyorsan fel tudtam venni, hiszen már régóta az első osztályra készülök. Természetesen még van hova fejlődnöm, hiszen azért voltak apróbb megingásaim, illetve a passzokat néha kicsit elkapkodtam, de úgy gondolom, a helyezkedésemmel vagy a szerelésekkel nem volt probléma. Nem volt egyszerű faladatunk Takács Zolival, hiszen Goran Mariccsal találkoztunk legtöbbet a mérkőzésen, aki remek felépítésű, gyors, és nagyon jó bal lábbal rendelkezik, de véleményem szerint megoldottuk semlegesítését.”

Dvorschák a Paks elleni szombati meccsre is kitért.

„Tudom, hogy a paksi csapat már egy ideje mumusa az Újpestnek, de ezzel nem kell foglalkoznunk. Kemény, küzdelmes, kiegyenlített mérkőzésre számítok, amelyet egy-egy villanás, egy-egy jobb teljesítmény dönthet majd el. Az biztos, hogy győzni megyünk Paksra is. Ami pedig engem illet, sok meccset játszottam szerencsére ebben a szezonban, és úgy érzem, hogy jó állapotban vagyok. Nem tudom, Rubus Tomi felépül-e a paksi meccsre, én mindenesetre készen állok az újabb feladatokra, ha a szakmai stáb is úgy gondolja" – nyilatkozta a 20 éves labdarúgó.

 

2019.02.17 23:10:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.17 11:14:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Supka szerint egyértelmű 11-est nem kaptak meg. Csertői szerint igazság nemigen létezik.

2019.02.16 23:20:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.16 22:21:19

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Lent a gyepen, főleg egy rangadón nem a pénz játszik...

2019.02.16 15:29:03

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

A címvédő bő félóra alatt eldöntötte a mérkőzést az MTK ellen, Torghelle a fordulás után csak szépíteni tudott.