Újpest: reagáltak a DVTK jegyáras reklamációjára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.19. 10:12
Korábban beszámoltunk róla, hogy a DVTK labdarúgócsapatánál sokallják az Újpest elleni, szombati bajnokira szóló vendégjegyek árát, melyek 1700 forintba kerülnek. Az Újpest FC a Nemzeti Sport Online megkeresésére reagált az ügyben. 

Az Újpest FC a vonatkozó MLSZ szabályoknak megfelelően árazta be a belépőket, az előírásokkal összhangban – fogalmaz a fővárosi klub állásfoglalása, majd idézik is a vonatkozó szabályt.

„Amennyiben a sportszervezetek másként nem állapodnak meg, a vendégszurkolói jegyek ára nem haladhatja meg a hazai csapat szurkolói részére, azonos kategóriájú és színvonalú szektorokba biztosított belépőjegyek alapárát. A semleges szektorba szóló jegyek ára nem haladhatja meg a stadion hasonló adottságú szektoraira meghatározott hazai jegyek árát. A jegy alapára a belépőjegynek az a legmagasabb ára, amiből a sportszervezet érvényesítheti a jegyértékesítés során az elővételi, illetve online jegyvásárlást ösztönző kedvezményeit, illetve további kedvezményrendszerét.”

Az Újpest FC szerint a DVTK elleni kiemelt bajnoki mérkőzésre a helyszíni jegyárusítás során a vendég, C szektorba szóló tiketteket 1700 forintért lehet megvásárolni, ugyanolyan áron, mint a vele szemben levő, elhelyezkedését tekintve ugyanolyan D szektorba.

„Klubunk még tavaly nyáron, a szezon kezdete előtt a fenti szabályzatnak megfelelően jelentős kedvezményeket vezetett be online és elővételben vásárló szimpatizánsai részére, hogy minél több hazai szurkoló biztassa a kedvenceit a Szusza Ferenc Stadionban” – írja az Újpest FC a megkeresésünkre adott válaszában.

NB I, 2018–2019, 22. FORDULÓ
FEBRUÁR 23., SZOMBAT HELYSZÍN
17.00: Ferencváros–Puskás Akadémia (Tv: M4 Sport)
Budapest, Groupama Aréna
17.00: Mezőkövesd–Kisvárda
Mezőkövesd, Városi Stadion
17.00: Mol Vidi–Haladás
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
17.00: Újpest–DVTK
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
17.00: Paks–DVSC Paks, Városi Stadion
19.30: Honvéd–MTK (Tv: M4 Sport)
Gyirmót, Alcufer Stadion
TABELLA • GÓLLÖVŐLISTA
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik