HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.05.13 09:57 Frissítve: 2014.11.29 02:16

Újpest: Rajczival és Barczival tárgyalnának, Jhonnes távozik

Kovács Zoltán, az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatának sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának adott interjúban a várható nyári távozókról és érkezőkről beszélt. Többek közt szót ejtett Rajczi Péterről és Barczi Dávidról, valamint elmondta, a Győrtől kölcsönvett Jarmo Ahjuperáért újabb ajánlatot tesznek.

HIRDETÉS

 

 

„A Győr korrekt módon szerdán közölte, hogy igényt tart a játékosra, mivel a szakmai stáb a következő szezonban számít rá. Mi szeretnénk, ha Jarmo maradna nálunk, ezért minden bizonnyal teszünk még egy ajánlatot a megszerzése érdekében" – idézi az ujpestfc.hu Kovács Zoltánt az észt Jarmo Ahjuperával kapcsolatban.

Kovács elmondta, Rajczi Péterrel és Barczi Dáviddal is tárgyalna a lila-fehér klub szerződésük meghosszabbításáról (előbbinek idén, utóbbinak jövőre jár le a megállapodása), ám a játékosok kérésére erre csak a szezon után kerül sor, amikor már nem kell a mérkőzésekre koncentrálniuk.

Korábban felvetődött, hogy a siófoki Novák Alex Újpesten folytatja. Kovács Zoltán elismerte, valóban figyelték a 23 éves védőt, ám végül nem tesznek érte ajánlatot.

Nem marad ugyanakkor a klubnál a brazil Jhonnes, valamint távozhat a korábban az 1860 Münchenhez próbajátékra utazó Marin Matos is: „Brazil védőnk munkáját megköszöntük, és holnap közös megegyezéssel felbontjuk a szerződését, így ebben a szezonban ő sem lép már pályára. Marin Matos szerződése 2013-ig érvényes, és kérésére elengedtük próbajátékra. Ha talál magának csapatot és az Újpest számára is kedvező ajánlat érkezik, akkor ennek megfelelően vagy kölcsönbe, vagy végleg elszerződhet."

Mint arról már korábban beszámoltunk, Simon Krisztián a jövő héten tér vissza a Feyenoordtól, míg Sitku Illésre nem tart igényt az Újpest, így visszakerül a Videotonhoz. A Sint-Truidentől távozó Tisza Tiborra sem számítanak Kovács Zoltánék.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.18 18:07:41

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NB I-ES LEGEK. Rendhagyó jelenetek vezették fel a Mol Vidi–Ferencváros rangadót.

2018.12.18 15:01:57

Labdarúgó NB I DOROS LÁSZLÓ

„Busai Attilának, Lipták Zoltánnak és a csapatnak is jobb, ha külön folytatjuk a munkát.”

2018.12.18 00:05:03

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Az ilyen szituációknak – nem először írjuk le – az a rákfenéje, hogy megoszlik a felelősség

2018.12.17 17:12:20

Labdarúgó NB I P. K.

A kilenc rangsor közül csak egy van, amelyben nem a Haladás az utolsó.

2018.12.17 00:38:58

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ha jó meccs van, akkor arra kimegy az ember.

HIRDETÉS

HIRDETÉS
HIRDETÉS