Újpest: Rajczival és Barczival tárgyalnának, Jhonnes távozik

Vágólapra másolva!
2011.05.13. 09:57
Címkék
Kovács Zoltán, az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatának sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának adott interjúban a várható nyári távozókról és érkezőkről beszélt. Többek közt szót ejtett Rajczi Péterről és Barczi Dávidról, valamint elmondta, a Győrtől kölcsönvett Jarmo Ahjuperáért újabb ajánlatot tesznek.

„A Győr korrekt módon szerdán közölte, hogy igényt tart a játékosra, mivel a szakmai stáb a következő szezonban számít rá. Mi szeretnénk, ha Jarmo maradna nálunk, ezért minden bizonnyal teszünk még egy ajánlatot a megszerzése érdekében" – idézi az ujpestfc.hu Kovács Zoltánt az észt Jarmo Ahjuperával kapcsolatban.

Kovács elmondta, Rajczi Péterrel és Barczi Dáviddal is tárgyalna a lila-fehér klub szerződésük meghosszabbításáról (előbbinek idén, utóbbinak jövőre jár le a megállapodása), ám a játékosok kérésére erre csak a szezon után kerül sor, amikor már nem kell a mérkőzésekre koncentrálniuk.

Korábban felvetődött, hogy a siófoki Novák Alex Újpesten folytatja. Kovács Zoltán elismerte, valóban figyelték a 23 éves védőt, ám végül nem tesznek érte ajánlatot.

Nem marad ugyanakkor a klubnál a brazil Jhonnes, valamint távozhat a korábban az 1860 Münchenhez próbajátékra utazó Marin Matos is: „Brazil védőnk munkáját megköszöntük, és holnap közös megegyezéssel felbontjuk a szerződését, így ebben a szezonban ő sem lép már pályára. Marin Matos szerződése 2013-ig érvényes, és kérésére elengedtük próbajátékra. Ha talál magának csapatot és az Újpest számára is kedvező ajánlat érkezik, akkor ennek megfelelően vagy kölcsönbe, vagy végleg elszerződhet."

Mint arról már korábban beszámoltunk, Simon Krisztián a jövő héten tér vissza a Feyenoordtól, míg Sitku Illésre nem tart igényt az Újpest, így visszakerül a Videotonhoz. A Sint-Truidentől távozó Tisza Tiborra sem számítanak Kovács Zoltánék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik