Nemzetisport.hu 2011.05.13 09:57 Frissítve: 2014.11.29 02:16

Újpest: Rajczival és Barczival tárgyalnának, Jhonnes távozik

Kovács Zoltán, az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatának sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának adott interjúban a várható nyári távozókról és érkezőkről beszélt. Többek közt szót ejtett Rajczi Péterről és Barczi Dávidról, valamint elmondta, a Győrtől kölcsönvett Jarmo Ahjuperáért újabb ajánlatot tesznek.

 

 

„A Győr korrekt módon szerdán közölte, hogy igényt tart a játékosra, mivel a szakmai stáb a következő szezonban számít rá. Mi szeretnénk, ha Jarmo maradna nálunk, ezért minden bizonnyal teszünk még egy ajánlatot a megszerzése érdekében" – idézi az ujpestfc.hu Kovács Zoltánt az észt Jarmo Ahjuperával kapcsolatban.

Kovács elmondta, Rajczi Péterrel és Barczi Dáviddal is tárgyalna a lila-fehér klub szerződésük meghosszabbításáról (előbbinek idén, utóbbinak jövőre jár le a megállapodása), ám a játékosok kérésére erre csak a szezon után kerül sor, amikor már nem kell a mérkőzésekre koncentrálniuk.

Korábban felvetődött, hogy a siófoki Novák Alex Újpesten folytatja. Kovács Zoltán elismerte, valóban figyelték a 23 éves védőt, ám végül nem tesznek érte ajánlatot.

Nem marad ugyanakkor a klubnál a brazil Jhonnes, valamint távozhat a korábban az 1860 Münchenhez próbajátékra utazó Marin Matos is: „Brazil védőnk munkáját megköszöntük, és holnap közös megegyezéssel felbontjuk a szerződését, így ebben a szezonban ő sem lép már pályára. Marin Matos szerződése 2013-ig érvényes, és kérésére elengedtük próbajátékra. Ha talál magának csapatot és az Újpest számára is kedvező ajánlat érkezik, akkor ennek megfelelően vagy kölcsönbe, vagy végleg elszerződhet."

Mint arról már korábban beszámoltunk, Simon Krisztián a jövő héten tér vissza a Feyenoordtól, míg Sitku Illésre nem tart igényt az Újpest, így visszakerül a Videotonhoz. A Sint-Truidentől távozó Tisza Tiborra sem számítanak Kovács Zoltánék.

2019.07.22 13:30:38

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Egy éve megszüntette a szövetség a sok vitát kiváltó díjazási formát, most visszavezeti.

2019.07.20 22:15:05

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A szurkolókat napjainkban jobban meg kell becsülni, mint bármikor. Hiszen akárhány náció fiai alkothatják a kezdő tizenegyet, Liverpoolban mindig angolul, Madridban spanyolul, a Groupama Arénában, Újpesten vagy Debrecenben magyarul szól a dal.

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu