B. L. 2020.03.25 07:12 Frissítve: 2020.03.25 08:35

Újpest: „Mindenki legyen a családjával; ne essenek pánikba”

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a koronavírus-járvány miatti szünetben a játékosaival készít interjúkat, hogyan töltik a napjaikat. Ezúttal Branko Pauljevics volt a soros, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy mindenki legyen a családjával, de ne essen senki sem pánikba.

A lila-fehérek védője otthoni futópaddal és szobabiciklivel tartja fitten magát ebben az időszakban (Fotó: Török Attila)

 

A lila-fehérek védője az edzésekkel kapcsolatban elmondta, otthoni kis konditermében futópaddal és szobabiciklivel igyekszik formában tartani magát ebben az időszakban, és igyekszik kihasználni ezt a periódust, hogy minél többet legyen a családjával. A kerti szórakozást és labdázást a rossz időben a benti konzol váltja fel, valamint sorozatokat és filmeket is szeretnek nézni.

„Sajnos az elmúlt mérkőzéseken én nem szerepeltem, mert beteg voltam két hétig, úgyhogy nekem most ez a szünet, ilyen szempontból, nem jött rosszul. De nagyon hiányzik a tréning és főleg a hétvégi összecsapások, nem igazán tudom pótolni semmivel – mondta a kieső meccsekkel kapcsolatban Pauljevics, akit arról is faggattak, mit üzenne a világnak.– Azt mondanám mindenkinek, hogy próbálja meg a leghasznosabban tölteni ezt az időszakot, tegyen olyanokat, amikre máskor nem maradt ideje. Pihenjenek sokat, legyenek együtt a családjukkal, és ne essenek pánikba.”

2020.07.11 20:33:18

Labdarúgó NB I SZÖLLŐSI GYÖRGY

„És amíg sok tréner kijelentette, hogy a fiatalok beépítése az eredménykényszer mellett lehetetlen, Hornyák Zsolt bizonyította, hogy nagyon is lehetséges.”

2020.07.11 21:29:35

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A múlt sem változik, csak a róla alkotott, őrzött képünk. Helyesen tesszük, ha ezt elfogadjuk, magunktól is, mástól is. Akár az »Ahogy mi megéltük« sorozat, akár a Pólósok pólósa vagy a Kézisek kézise szavazás a téma.

2020.07.11 20:09:55

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-STATISZTIKA. Hány saját nevelésű játékos lépett pályára az NB I-ben? És mennyi a BL-ben?

2020.07.11 21:18:53

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Már nem csak nagy szavak, ígéretek vannak.