Újpest: mégsem jön játékos a belga harmadosztályból

Vágólapra másolva!
2014.01.30. 16:29
Nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest játékosa Dieumerci Ndongala – tudta meg a klubtól a Nemzeti Sport Online. A belga-kongói kettős állampolgárságú futballista a La Louviere Centre-től kölcsönbe érkezett volna a szezon végéig sajtóhírek szerint.



Korábban belga sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, hogy a belga harmadosztályú La Louviere Centre középpályása, Dieumerci Ndongala Újpestre igazolhat. A helyi média már azt is tudni vélte, hogy a 22 éves futballista a szezon végéig kölcsönbe érkezik, és a törökországi edzőtáborban csatlakozik a lila-fehérekhez.

A Nemzeti Sport Online a klubtól megtudta, hogy a sajtóhírekkel ellentétben Ndongala nem lesz az Újpest játékosa.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Nagy János (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza), Lansana Sagna (szenegáli, Racing Club de Dakar – Szenegál), El Hadji Sidibe (szenegáli, Racing Club de Dakar – Szenegál), Zamostny Balázs (Vasas, kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Grégory Christ (francia, Royal White Star Bruxelles – Belgium), Egerszegi Tamás (gyirmóti kölcsön után DVTK), Erős Ronald (?), Horváth Richárd (Cegléd, próbajáték), Loic Nego (francia, Charlton Athletic – Anglia), Szélesi Zoltán (Vasas ?), Vermes Krisztián (Mezőkövesd ?)
Kiszemeltek: Martin Hála (cseh, Sigma Olomouc – Csehország, próbajáték), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik