Újpest: megnyílik a Szevasz terasz – lufikkal és játékosokkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.27. 14:41
Családi terasz nyílik a Szusza Ferenc Stadionban. Az Újpest FC-nél többek között a futball népszerűsítése a cél a kezdeményezéssel.
„Az idény harmadik mérkőzésén végre megnyílik a B terasz – olvasható az újpesti klub közleményében. – A Szusza Ferenc Stadion B lelátójának nézők fogadására való alkalmassá tétele után klubunk nemcsak úgy döntött, hogy meginvitálja a közönséget az Újpest FC–Békéscsaba 1912 Előre NB I-es mérkőzésre az ismét megnyíló lelátóra, hanem különleges programmal is várja a családokat. A B terasz bal oldalának közepén családok számára rendezünk be egy szektort, amely a Szevasz terasz nevet kapja. A családok, gyermekek számára a hétvégén különleges programokkal, szórakoztató játékokkal várja klubunk az idelátogató vendégeket.

A Szevasz terasz tehát nem csupán egy olyan kezdeményezés, amely követi a magyar futball népszerűsítéséért folytatott küzdelem irányvonalait, hanem olyan barátságos környezet, amelyben a mérkőzésért és a csapatért rajongó nézők érezhetik jól magukat, egyúttal a gyermekek, a családok is megtalálják a számukra érdekes kiegészítő programokat.

Családbarát programunk a Békéscsaba elleni mérkőzésen debütál, ezután minden hazai mérkőzésen ez a terasz várja majd a családokat a Szusza Ferenc Stadionban.

A családbarát szektor nem csupán színes megoldás a mérkőzésnapra (a szektor lufikkal és molinóval is meg lesz jelölve), hanem programokat is kínál az ideérkező vendégek számára. A vendégeket azok a futballisták fogadják, akik a mérkőzésen nem tudnak játékosként részt venni. Ők fogadják majd a családokat, és a mérkőzés ideje alatt is szívesen válaszolnak a gyerekek kérdéseire. A mérkőzés előtt és alatt is lehetőség lesz a gyerekeknek arcfestésre, kívánságra különféle ábrákat, lila-fehér mintákat is festenek a gyerekek arcára vagy kezére. Folyamatos programok várják a vendégeket, zászlókészítés, krétás rajzolás és a szektorban elrejtett címerek megkeresése gazdagítja majd a programok tárházát. Természetesen a legügyesebbek apró nyereményekkel gazdagodhatnak.

Az Újpest FC szeretettel vár minden családot, gyermeket, hiszen a labdarúgó-mérkőzések élménye mindenkié! Hajrá, Lilák!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik