nemzetisport.hu 2019.01.23 21:33 Frissítve: 2019.01.25 01:42

Újpest: megállapodtak az új biztonsági szolgálattal

Mint beszámoltunk róla, az Újpest FC a december 8-án lejátszott Újpest FC–Mol Vidi FC találkozón történtek után felbontotta az addig alkalmazott biztonsági szolgálat szerződését. A lila-fehér klub most hivatalos honlapján jelentette be, megszületett a megállapodás az új céggel: a jövőben a HardGuard Group Security biztosítja a Megyeri úti találkozókat. 

„Az új biztonsági szolgálattal kapcsolatban olyan vállalatot kértünk fel erre a felelősségteljes megbízatásra, amelyik a törvényi feltételeknek, vonatkozó MLSZ és egyéb előírásoknak maximálisan megfelel, valamint legfontosabb feladatának azt tartja, hogy újra minél több ember érezzen kedvet kilátogatni a szentélybe” – fogalmaz az ujpestfc.hu.

„A cég szeretné hangsúlyozni, hogy a fenti feltételek szigorú betartása mellett fogja a feladatait elvégezni, a szurkoló szórakozása a legfontosabb alapelvet figyelembe véve” – olvasható a közleményben. 

Érdekesség, hogy az ősz végén kétszer is paprikás hangulatban ért véget az Újpest FC és a Mol Vidi aktuális mérkőzése. A biztonsági cég leváltásához vezető december 8-i, Szusza Ferenc Stadionban lejátszott mérkőzés előtt két héttel Székesfehérváron, az új Sóstói Stadion nyitómérkőzésén találkoztak az együttesek. Az MLSZ később mind a két klubot megbüntette a lelátókon történtekért.

„A FEB a Mol Vidi FC–Újpest FC mérkőzéssel kapcsolatban a Mol Vidi FC-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, az Újpestet szurkolóinak rasszista megnyilvánulásáért („huhogás”) és rendzavarásaiért (obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata és a vendégszektorban történt rendzavarás) egy soron következő hazai NB I-es férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésén a Szusza Ferenc Stadion a „D2” jelű szektor lezárására és 200 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi” – írta november 29-i fegyelmi határozatában az MLSZ.

Az említett találkozót az Újpest által most szerződtetett HardGuard Group Security biztosította.

2020.01.27 16:54:35

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Bacsa Patrik nem hitt a szemének, amikor meglátta, hogy kiállították. Dobos Barna türelmet kér.

2020.01.25 15:01:35

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Feczesin Róbert helyére szerződtettet új kilences, Bacsa Patrik öt perccel bemutatkozása után piros lapot kapott.

2020.01.25 13:26:40

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Feczkó Tamás csapata védőgólokkal fordított, és fontos győzelemmel kezdte az évet.

2020.01.25 13:19:44

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN, ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Honvéd zsinórban a hatodik bajnokiján is gólképtelen maradt a fehérváriakkal szemben.