Újpest: Még öt-hat évig védenék az élvonalban - Balajcza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.08. 17:12
Balajcza Szabolcs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 33 éves jubiláló kapusa még öt-hat évig szeretne az első osztályban védeni.

Balajcza Szabolcs a 256. NB I-es mérkőzését játszotta legutóbb a Győri ETO (1–2) ellen, ám saját kérésére azért most, és nem a 250. élvonalbeli találkozója előtt köszöntötte a klub, mert ezen a találkozón állt kétszázadik alkalommal a lila-fehérek kapujában.

„Nem volt könnyű a kezdet, de egy fél év után már kezdtem érezni, hogy elfogadnak a Megyeri úton. Újpesten nem egy-két meccs alapján ítélik meg az embert, ehhez azért kell majdnem egy szezon. Mindenkinek lehet pár jó mérkőzése, de a szurkolók is azt az ember fogadják el, aki hosszútávon jól teljesít. Az első év után már teljesen itthon éreztem magam, hét év pedig hét év, nagyon sok dolgon mentem keresztül ennyi idő alatt a csapattal. Minden helyzetben kitartottam a klub mellett, bízom benne, hogy még sokáig alkalmam lesz hasonlóan tenni. Jól érzem magam, most úgy tervezek, hogy akár öt-hat évig is szeretnék még első osztályban védeni – remélem, hogy erre Újpesten is lehetőségem lesz" – nyilatkozta a 33 éves kapus, Balajcza Szabolcs az ujpestfc.hu-nak.Balajcza Szabolcs a 256. NB I-es mérkőzését játszotta legutóbb a Győri ETO (1–2) ellen, ám saját kérésére azért most, és nem a 250. élvonalbeli találkozója előtt köszöntötte a klub, mert ezen a találkozón állt kétszázadik alkalommal a lila-fehérek kapujában.

„Nem volt könnyű a kezdet, de egy fél év után már kezdtem érezni, hogy elfogadnak a Megyeri úton. Újpesten nem egy-két meccs alapján ítélik meg az embert, ehhez azért kell majdnem egy szezon. Mindenkinek lehet pár jó mérkőzése, de a szurkolók is azt az ember fogadják el, aki hosszútávon jól teljesít. Az első év után már teljesen itthon éreztem magam, hét év pedig hét év, nagyon sok dolgon mentem keresztül ennyi idő alatt a csapattal. Minden helyzetben kitartottam a klub mellett, bízom benne, hogy még sokáig alkalmam lesz hasonlóan tenni. Jól érzem magam, most úgy tervezek, hogy akár öt-hat évig is szeretnék még első osztályban védeni – remélem, hogy erre Újpesten is lehetőségem lesz" – nyilatkozta a 33 éves kapus, Balajcza Szabolcs az ujpestfc.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik