Újpest: Mbaye Diagne nélkül kezdődött el a felkészülés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.04. 14:48
Az NB I-ben 2. helyen telelő Újpest FC házi gólkirálya, az ősszel 11 találatig jutó szenegáli Mbaye Diagne nélkül kezdte meg a téli felkészülést.

„Idén először január 4-én találkoztak egymással a keret tagjai, hogy a téli szünet után a felkészülés első napját közös bemelegítéssel, edzőtermi átmozgatással és futóedzéssel köszöntsék” – írja az első tréningről szóló tudósításában az Újpest hivatalos honlapja.

„A kapusok a birkózóteremben melegítettek, míg a keret többi tagja az edzőteremben végzett gyakorlatokat. Az edzés harmadik részében a játékosokat hóesés üdvözölte, a szállingózó hópelyhek már kezdték belepni a gyepet, amikor kezdetét vette a futás. Az edzésen mindenki megjelent, Diagne szerdán csatlakozik a kerethez. Kedden tesztek várják a játékosokat, szerdától pedig két edzést rendelt el a szakmai stáb” – tette hozzá az ujpestfc.hu

A Nemzeti Sport Online megtudta, új játékos sem vett részt a gyakorláson, és jövő hétnél előbb próbajátékosokra sem lehet számítani.

Egyelőre, az erről szóló belga hírek ellenére, nem tért vissza Újpestre a nyáron szerződtetett, majd a Sint-Truidennek kölcsönadott mali Falaye Sacko, ahogy honfitársa, Souleymane Diarra sem. Utóbbinak ősszel későn rendeződött a játékengedélye, majd hosszabb szabadságot kapott a klubtól. Gyarmati Eszter ügyvezető korábban úgy nyilatkozott róla, hogy januárban térhet vissza, ekkor kezdődhet meg a csapatba építése, ha Nebojsa Vignjevics vezetőedzőnek szüksége lesz a játékosra.

AZ ÚJPEST TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 4.
Külföldi edzőtábor: Törökország (Antalya), január 18–30.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 20., Törökország: Újpest–Wil (svájci II.)
Január 23., Törökország: Újpest–Nürnberg (német II.)
Január 26., Törökország: Újpest–Steaua Bucuresti (román)
Január 29., Törökország: Újpest–Carl Zeiss Jena (német IV.)

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Kecskés Ákos, Tóth Patrik (Budaörs, Balmazújváros)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik