Újpest: Kabáték részt vesznek a „Duchatelet-kupán”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.13. 13:57
Az Újpest FC hivatalos honlapján erősítette meg korábbi hírünket, amely szerint a lila-fehérek is részt vesznek a Duchatelet család csapatainak júliusi, Sint-Truidenben megrendezésre kerülő tornáján, a Philips Stayen-kupán. 

Július 5-én és 6-án öt európai országból hat klub vesz rész ezen a kivételes eseményen, a Philips Stayen-kupán. A barátságos labdarúgó-tornát a multifunkcionális Stayen Stadionban, Sint-Truidenben rendezik meg. A Sint-Truiden VV (STVV) otthona, a Stayen tízéves építkezés után nyerte el új külsejét, a torna az építkezés befejezésének megünneplése lesz. A hazaiak az Újpesten kívül a klubhálózat másik négy tagját, a Standard Liége-t, az Alcorcónt, a Charlton Athleticet és a Carl Zeiss Jenát látják vendégül az első júliusi hétvégén.

A csapatok július 5-én öt, egyenként 45 perces barátságos mérkőzést játszanak egymással az új Stayenben.

A hétvégét az STVV és a Charlton Athletic gálamérkőzése zárja július 6-án, 18.00 órától.

A jegyek egy napra tíz euróba kerülnek, 16 év alatti gyermekeknek és diákoknak ingyenes a belépés. Az érdeklődők minden további jegyinformációt megtalálnak a www.philipsstayencup.com weboldalon. A tornára érvényes belépőket jövő hét péntektől lehet megvásárolni – írja az ujpestfc.hu.

 

A TORNA MENETRENDJE
2014. július 5.
Carl Zeiss Jena (német)–Újpest FC 16.00 óra
Alcorcón (spanyol)–Carl Zeiss Jena 17.00
Újpest FC–Alcorcón 18.00
STVV (belga)–Standard (belga) 20.30
Standard–Charlton (angol) 21.30
2014. július 6.
Gálamérkőzés
STVV–Charlton 18.00

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik