Újpest: Huszti csapata miatt veszíthetik el a lilák Iandolit

Vágólapra másolva!
2013.01.24. 08:03
Belga sajtóhírek szerint egyre valószínűbb, hogy a Standard Liege szerződteti a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest kölcsönjátékosát, Alessandro Iandolit.

Mint ismert, a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Hannover tegnap átigazolta a Standard belga válogatott balhátvédjét, Sébastien Pocognolit, és a DH.be információi szerint az őszt az NB I-ben töltő svájci játékos érkezhet a pótlására – illetve Jelle Van Damme cseréjének.Mint ismert, a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Hannover tegnap átigazolta a Standard belga válogatott balhátvédjét, Sébastien Pocognolit, és a DH.be információi szerint az őszt az NB I-ben töltő svájci játékos érkezhet a pótlására – illetve Jelle Van Damme cseréjének.

Iandoli a belga másodosztályban szereplő Sint-Truidentől érkezett az Újpesthez kölcsönbe, és szerződtetését megkönnyítheti, hogy Roderick Duchatelet személyében a liláknak belga tulajdonosa van, aki a Standard tulajdonosa, Roland Duchatelet fia.

A bal oldali védő decemberben már járt a Standardnál, amikor három újpesti társával együtt a liegi-i csapatnál edzett néhány napig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik