Újpest: Hazard megerősítette, hat hónapra kidőlt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.24. 15:48
Mint beszámoltunk róla, meg kellett műteni Kylian Hazard, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest támadójának bal térdét. A belga játékos megerősítette, felépülése hat hónapot vesz igénybe.

„A Magyar Kupa-döntő első félidejének közepén ütköztünk Cristian Ramírezzel, aminek következtében nagy fájdalmat éreztem a bal térdemben – mondta Hazard az ujpestfc.hu-nak. – A továbbiakban nem voltam képes csatákat nyerni a Ferencváros hátvédjével szemben, és még a játékrész vége előtt le kellett jönnöm a pályáról.”Hazard az ujpestfc.hu-nak. – A továbbiakban nem voltam képes csatákat nyerni a Ferencváros hátvédjével szemben, és még a játékrész vége előtt le kellett jönnöm a pályáról.”

„A nyári szünet első heteiben több orvosi vizsgálat is gyors műtétet javasolt. Az operációra Barcelonában került sor. Közvetlenül a beavatkozás utáni rövid időszakot nagyon rosszul viseltem, de már jobban érzem magam. A mostani orvosi vizsgálatok hat hónapos felépülési idővel számolnak, amit otthon, Belgiumban kezdek el, de a hazautazással még néhány napot mindenképp várnom kell. Budapestre akkor szeretnék visszatérni, ha már nem lesz szükségem jelentősebb ápolásra. A jövőben minden erőmmel azon leszek, hogy újra a pályán láthassanak a szurkolók.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik