Újpest-FTC: családi buszok, érdekes belépés a vendégeknek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.15. 10:37
A Ferencváros labdarúgócsapata hivatalos honlapján adott tájékoztatást a vasárnap 16.30 órakor kezdődő Újpest elleni idegenbeli derbivel kapcsolatban a jegyvásárlásról, a szurkolók utazásáról. 

A fradi.hu beszámolója szerint ma 10 órától elkezdődött az Újpest elleni idegenbeli mérkőzés vendégbelépőinek árusítása az Üllői úti stadion jegy és regisztrációs központjában. Csak személyesen lehet jegyet vásárolni, online nem értékesítenek vendégjegyet. A vendégbelépők – az Újpest által meghatározott áron - egységesen 1400 forintba kerülnek. Hétköznap 10 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között tart nyitva a pénztár, de a jegyek árusítása természetesen csak addig tart, amíg az Újpest által rendelkezésre bocsájtott 1.349 darab vendégbelépő el nem fogyott. Vasárnap, a mérkőzés napján csak akkor nyit ki a pénztár, ha maradt még belépő. A jegyvásárláshoz minden esetben szükséges az új szurkolói kártya. fradi.hu beszámolója szerint ma 10 órától elkezdődött az Újpest elleni idegenbeli mérkőzés vendégbelépőinek árusítása az Üllői úti stadion jegy és regisztrációs központjában. Csak személyesen lehet jegyet vásárolni, online nem értékesítenek vendégjegyet. A vendégbelépők – az Újpest által meghatározott áron - egységesen 1400 forintba kerülnek. Hétköznap 10 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között tart nyitva a pénztár, de a jegyek árusítása természetesen csak addig tart, amíg az Újpest által rendelkezésre bocsájtott 1.349 darab vendégbelépő el nem fogyott. Vasárnap, a mérkőzés napján csak akkor nyit ki a pénztár, ha maradt még belépő. A jegyvásárláshoz minden esetben szükséges az új szurkolói kártya.

A Ferencváros a vasárnap 16.30 órakor kezdődő mérkőzésre ingyenes buszos utazást szervez a Fradi-stadiontól. Kizárólag azok léphetnek be az újpesti stadionba, akik az FTC által biztosított, ingyenes buszokkal érkeznek a Megyeri útra.

A mérkőzés napján a Ferencváros 13.00 és 13.45 között gyülekezőt hirdet a stadionnál, az Albert út felől található III-as kapunál várják a drukkereket. Itt készpénzt és bankkártyát is elfogadó büfével várjuk a szurkolókat, de lesz egy kijelző is, amelyen a FradiMédia anyagai futnak majd, így igazán kulturált körülmények között hangolódhatnak rá szurkolóink a derbire.

A szurkolók a III-as kapu melletti murvás parkolóban tehetik le gépjárműveiket, ahol 13 órától 20 óráig ezúttal ingyenesen parkolhatnak. Az Újpest elleni találkozóra való belépés a Fradi-stadion III-as kapujánál történik meg – a Szusza Ferenc Stadionnál csak szúrópróbaszerű ellenőrzés lesz –, ezért Újpesten a vendégszektorba kizárólag azok léphetnek be, akik a szervezett utazás keretein belül érkeznek a találkozóra. Azon szurkolókat, akik nem a szervezett utazással érkeznek meg a Szusza Ferenc Stadionhoz, a rendezőknek nem áll módjukban beengedni a vendégszektorba – írja a Ferencváros hivatalos honlapja.

A szervezett buszozás keretein belül a klub gondoskodik családi buszokról, amelyeken idősebb szurkolóinkat, a hölgyeket, és a családok tudnak utazni.

Az Üllői úti stadion III-as kapujától folyamatosan, megállás nélkül, rendőri felvezetés mellett szállítják szurkolóinkat buszokkal a mérkőzés helyszínére, majd a találkozót követően vissza is.

Mint ismeretes, a vénaszkenner ellen tiltakozó szervezett ferencvárosi szurkolói csoportok már jelezték, nem vesznek részt a derbin.

A SZURKOLÓK KÖZLEMÉNYE
Azt már korábban jelezték a ferencvárosi csoportok, hogy nem vesznek részt a derbin. Ma bejelentették, hogy közös meccsnézést szerveznek az Újpest elleni, vasárnap 16.30 órakor kezdődő meccs időpontjában az Üllői úti stadion előtt óriáskivetítőn.

„Kérünk minden szurkolótársunkat, hogy a jelen helyzetben jelenlétével, hangjával támogassa a Fradi Táborát, hogy minél hangosabban hozhassuk minden futballvezető tudomására amit mostanra mindenki lát: legyen bármilyen modern is egy stadion, szurkolók nélkül mit sem ér az egész körítés! Hisszük, hogy egy meccs kihagyása – legyen az akár az évben leginkább várt mérkőzés is -, közelebb hozhatja a lehetőségét, hogy mihamarabb megtelhessenek élettel és szurkolókkal az új stadionunk lelátói is. Az rendezvényre minden fradistát hívunk és várunk" – írja az ulloi129.hu szurkolói blogon megjelent közleményükben a Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik