Újpest-Fradi: a zöld-fehér B-közép bojkottálja a derbit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.03. 17:11
null
A Rijeka elleni El-meccsen hazamentek a szurkolók, az Újpest-meccsre ki se mennek? (Fotó: Fuszek Gábor, archív)
A hazai mérkőzések bojkottálása után a Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai úgy döntöttek, az Újpest elleni szeptember 21-i derbin sem vesznek részt, helyette közös demonstrációra kerül sor.

 

„Közeleg szeptember 21-e, a derbi napja! Bár ilyenre eddig nem volt példa, a Tábor, a Fanatikusok a kitiltások és a valódi B-közép szisztematikus ellehetetlenítése miatt ezúttal nem tud a csapattal tartani, nem tudja a helyszínen segíteni ebben az ütközetben a Ferencvárost. Más lehetőségünk nem lévén, bízva abban, hogy a távolból is erőt ad biztatásunk, a szervezett szurkolói csoportok közös demonstrációt tartanak a meccs időpontjában.

A rendezvényre – ahol valódi meccshangulatban, valódi szurkolók által készített transzparensek, zászlók között szurkolhatunk – minden ferencvárosi szurkolót hívunk és várunk!" – áll a szervezett szurkolói csoportok közleményében, hozzátéve, hogy a pontos részletekkel később jelentkeznek.

Mint ismert, az új stadionban megrendezésre kerülő hazai meccseket a beléptetésre vonatkozó intézkedések elfogadhatatlanságára és a drága jegyárakra hivatkozva nem látogatják a szervezett szurkolói csoportok.

Az előző szezonban az újpesti hívek hirdettek bojkottot a Fradi–Újpest meccsre, de a lilák tábora akkor nem volt egységes, többen részt vettek a rangadón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik