Újpest: felgyorsul a Szusza Ferenc Stadion felújítása

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.05.02. 21:29
A kivitelező hétfőn birtokba vette a Szusza Ferenc Stadiont, így felgyorsul az újpesti létesítmény felújítása.

Gyarmati Eszter, a klub ügyvezető igazgatója a Sport Televízió Mai helyzet című műsorában elmondta, hogy a munkálatok április elején már megkezdődtek, de ez a hazai mérkőzéseik megrendezését nem befolyásolta.

„Ma, május másodikán volt a munkaterület teljes átadása, ez azt jelenti, hogy innentől kezdve négy hónapig zajlik a felújítás, és szeptemberre készül el az a stadion, amely reményeink szerint jobban kielégíti majd a szurkolók összes igényét” – mondta a klubvezető.

Nagyon látványos változásokra nem kell számítani, de lesznek olyan dolgok, amelyek emelhetik a kényelemérzetet. A mosdókat felújítják, további büféhelyiségeket alakítanak ki, a VIP-terasz és a sajtórész is teljesen megújul. A hazai és a vendégszurkolók szektorát felcserélik, mert az eddig csak raktárként funkcionáló Megyeri úti fejépületet használatba veszik, ott lesznek az irodahelyiségek.

„Mindenki azt hiszi, hogy a mi stadionunk aránylag új, de aki jobban ismeri vagy a mindennapjait ott tölti, az látja, hogy akad rajta fejlesztenivaló” – szögezte le Gyarmati.

Az NB I hatodik helyén záró, a Magyar Kupában pedig a szombati, Ferencváros elleni döntőre készülő újpesti csapattal kapcsolatban elhangzott, minden bizonnyal a következő szezonban is Nebojsa Vignjevics lesz a vezetőedző.

„Nem készülünk edzőváltásra, már hónapok óta folyamatban vannak az egyeztetések a tulajdonos és a vezetőedző között, és azt hiszem, közelednek az álláspontok” – fogalmazott az ügyvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik