nemzetisport.hu 2017.05.25 07:56 Frissítve: 2017.05.30 17:23

Újpest: Enisz Bardit elcserélhetik a Videotonnal?

Bár a napokban az Újpest FC középpályása, Balogh Balázs még arról beszélt, nem látja a jövőképet klubjánál, úgy tudjuk, a liláknál, az átigazolásokból való korábbi kizárás nyári lejártával, jelentős változások lesznek a játékoskeretben.

Bardi egyre kelendőbb (Fotó: Meder István)

 

A Nemzeti Sport értesülései a Videoton is kiszemelte az Újpest legértékesebb játékosát, a Dortmund és a Stuttgart által is figyelt Enisz Bardit, s az újpestiek által kért összeg mellett a  Kovács István, Bódi Ádám, Barczi Dávid triót is belevenné az üzletbe.

Ám benne van a pakliban, hogy csak később születik döntés. A futballista ugyanis részt vesz a június 16. és 30. közötti, Lengyelországban rendezendő U21-es Európa-bajnokságon, ahol a macedón válogatott Szerbiával, Portugáliával és a házigazdával szerepel egy csoportban. 

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a csapatkapitány Balajcza Szabolcs biztosan távozik, Győrbe tart. A rutinos futballistán kívül további három labdarúgónak jár le a megállapodása a nyáron Újpesten, s egyelőre nincs hír arról, hogy marasztalnák Nemanja Andricsot, Mohl Dávidot és Nagy I Gábort.

A távozók mellett persze kiszemeltjei is vannak a klubnak, Csiki Norbertet (Gyirmót), Iszlai Bencét (Haladás), Osváth Attilát (Vasas, kölcsönben DVSC) és Tamás Krisztiánt (Gyirmót) is szívesen látnák Újpesten, bár utóbbi valószínűleg a Videotonhoz szerződik.

Novothny Soma (Sint-Truiden, kölcsönben DVTK) és Zsótér Donát (Sint-Truiden, kölcsönben Honvéd) viszont már biztosan érkezik. Ahogy várhatóan Diallo is Újpesten folytatja, de a korábbi hírrel ellentétben nem a mezőkövesdi Ulysse Diallóról van szó, hanem a csapatnál ősszel már tesztelt, ugyancsak mali Alassane Diallóról, aki legutóbb a belga Standard Liege második csapatában szerepelt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL

Érkezik: Novothny Soma (Sint-Truiden – Belgium, kölcsönben DVTK), Zsótér Donát (Sint-Truiden – Belgium, kölcsönben Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek Alassane Diallo (mali, szabadon igazolható), Iszlai Bence (Haladás), Osváth Attila (Vasas, kölcsönben: DVSC), Tamás Krisztián (Gyirmót),
Távozik: Balajcza Szabolcs (érdeklődnek iránta: ETO FC Győr)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: 
Nemanja Andrics (lejár a szerződése), Mohl Dávid (lejár a szerződése), Nagy I Gábor (lejár a szerződése), Enisz Bardi (macedón, Videoton, Dortmund és Schalke – Németország, Dinamo Zagreb – Horvátország, Sahtar Doneck – Ukrajna)

 MECCSDÖMPING AZ M4 SPORT HONLAPJÁN
Bár az utolsó forduló slágermérkőzése a Budapest Honvéd–Videoton aranycsata, több izgalmasnak ígérkező találkozót is rendeznek szombaton az NB I-ben. A Paks–MTK és a DVTK–Debrecen meccs a kiesésről dönt, a Ferencváros–Újpest párosítás pedig mindig rangadónak számít. Bár valamennyi összecsapás egy időben zajlik majd, a szurkolók semmiről sem maradnak le, az m4sport.hu oldalon ugyanis valamennyi mérkőzést élőben közvetítik.
NB I, 2016–2017, 33. FORDULÓ
MÁJUS 27., SZOMBAT
HELYSZÍN
19.00: Vasas–Mezőkövesd (stream: m4sport.hu)Budapest, Szusza Ferenc Stadion
19.00: Ferencváros–Újpest
(stream: m4sport.hu)
Budapest, Groupama Aréna
19.00: Budapest Honvéd–Videoton (Tv: M4 Sport)
Budapest, Bozsik József Stadion
19.00: DVTK–DVSC
(stream: m4sport.hu)
Mezőkövesd, Városi Stadion
19.00: Paks–MTK
(
stream: m4sport.hu)
Paks, Városi Stadion
19.00: Haladás–Gyirmót (stream: m4sport.hu)Sopron, Városi Stadion
Az NSO a forduló összes mérkőzéséről élő, szöveges tudósítással jelentkezik, az  m4sport.hu-n pedig streamen követhetik nyomon a találkozókat. A Honvéd–Videoton meccs a tévében is élőben lesz látható, az M4 Sporton, míg az FTC–Újpest derbi azt követően, felvételről.
 TABELLA • MENETREND • GÓLLÖVŐLISTA
2019.04.20 23:25:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.04.20 23:35:39

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ezúttal egyik félnek sem kell a nagy téttel mentegetnie a produkciót.

2019.04.20 13:34:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

Gyakorlatilag bajnok lett a Fradi, amely odahaza 4–1-re felülmúlta a címvédő fehérváriakat.

2019.04.20 13:10:31

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

Knezevic egyéni akciója döntötte el a mérkőzést • Komjátival még gólt sem kapott a Felcsút.

2019.04.20 13:35:26

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA

A Loki újabb nagy lépést tett a harmadik hely megszerzése felé.