Újpest: Én sem tartozom a kivételek táborába - Vermes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.07. 16:53
Vermes Krisztián, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest csapatkapitánya a legutóbbi, Győri ETO elleni mérkőzésen (1–2) ünnepelte a 150., lila-fehérben lejátszott bajnokiját, és bár örül a jubileumnak, szerinte magasabb is lehetne ez a szám, ha elkerülik a sérülések.

Vermes Krisztián a Győri ETO ellen játszotta a 150. NB I-es mérkőzését, amely egyben a 150. újpesti bajnokija is volt.Vermes Krisztián a Győri ETO ellen játszotta a 150. NB I-es mérkőzését, amely egyben a 150. újpesti bajnokija is volt.

„Az első meccsét nem felejti el senki. A Békéscsaba ellen csereként álltam be a második félidőre, a szünet előtt megsérülő Gaál Miklós helyett. A második szereplésem pedig rögtön Stuttgartban következett, az is nagy élmény volt, bár egy nagy különbségű győzelem után egyből részese lettem egy nagyobb vereségnek is. Örülök annak, hogy elértem ezt a számot. Lehetne több is, ám a legtöbb labdarúgó életébe beletartozik egy-egy sérülés, sajnos én sem a kivételek táborát erősítem. De sikerült visszatérnem és emiatt is boldog vagyok" – nyilatkozta az Újpest 27 éves védője, Vermes Krisztián a klub hivatalos oldalának.

A csapatkapitány mellett Balajcza Szabolcs is jubilált, a kapus a 200. újpesti bajnokiját ünnepelte.

„Hogy mit jelent ez számomra? Röviden: mindent. Tényleg. Örülök Szabi jubileumának is, ő és a rutinosabb játékosok a mai napig sokat segítenek nekem is" – tette hozzá a hatszoros válogatott védő.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik