Újpest: BEK-győztes együttessel is megmérkőznek Belekben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.09. 12:42
A labdarúgó NB I-ben ötödik helyen telelő Újpest FC bejelentette, hogy a törökországi edzőtáborban a szerb bajnokságban éllovas Crvena zvezdával is összecsap.

Az már tudott volt, hogy a lila-fehérek a beleki edzőtáborban a bolgár Szeptemvri Szófiával, a szlovák Slovan Bratislavával és a cseh Dukla Prahával találkoznak. A lila-fehérek kedden ismertették negyedik felkészülési ellenfelüket.

Az Újpest február 3-án a szerb Crvena zvezdával küzd meg. A 27-szeres bajnok együttes – amely 1991-ben BEK-et nyert – jelenleg kilenc ponttal vezeti a szerb bajnokságot a Partizan Beograd előtt. tudott volt, hogy a lila-fehérek a beleki edzőtáborban a bolgár Szeptemvri Szófiával, a szlovák Slovan Bratislavával és a cseh Dukla Prahával találkoznak. A lila-fehérek kedden ismertették negyedik felkészülési ellenfelüket.

Az Újpest február 3-án a szerb Crvena zvezdával küzd meg. A 27-szeres bajnok együttes – amely 1991-ben BEK-et nyert – jelenleg kilenc ponttal vezeti a szerb bajnokságot a Partizan Beograd előtt.

AZ ÚJPEST FC TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 11.
Edzőtábor:január 27. – február 8., Belek (Törökország)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

Január 28., Belek: Újpest–Szeptemvri Szófia (bolgár)​
Január 31., Belek: Újpest–Slovan Bratislava (szlovák)
Február 3., Belek: Újpest–Crvena zvezda (szerb)
Február 7., Belek: Újpest–Dukla Praha (cseh)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik