Újpest: Bavon Tshibuabua visszatért a Megyeri útra

Vágólapra másolva!
2013.04.23. 19:40
Bavon Tshibuabua, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest egyszeres kongói válogatott támadója visszatért a Megyeri útra, és a Szusza Ferenc Stadionban folytatja rehabilitációját.

Bavon Tshibuabuát februárban műtötték meg Belgiumban – krónikus gyulladással küszködött a combközelítő izom eredésénél –, és a rehabilitációt is ezidáig ott végezte. A nyári, Ferencváros elleni derbin győztes gólt szerző csatár most visszatért Újpestre, és itt folytatja tovább az edzéseket – adta hírül az ujpestfc.hu.Bavon Tshibuabuát februárban műtötték meg Belgiumban – krónikus gyulladással küszködött a combközelítő izom eredésénél –, és a rehabilitációt is ezidáig ott végezte. A nyári, Ferencváros elleni derbin győztes gólt szerző csatár most visszatért Újpestre, és itt folytatja tovább az edzéseket – adta hírül az ujpestfc.hu.

Tshibuabua vélhetően ebben az idényben már nem léphet pályára, a játékos és klub célja is most az, hogy a nyári felkészülésre teljes értékű legyen.

A kongói támadóhoz hasonlóan hamarosan Belgiumban kezdi majd el a különedzéseket a Paks ellen oldal- és keresztszalag-szakadást szenvedő Nikolas Proesmans is. A fiatal belga középpályást hazájában műtötték, és a rehabilitációt is ott kezdi meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik