nemzetisport.hu 2015.06.09 18:21 Frissítve: 2015.06.09 18:39

Újpest: az MTK-tól érkezett újpesti kötődésű védő

Az MTK labdarúgócsapatát elhagyó Kálnoki Kis Dáviddal hároméves szerződést kötött az Újpest – adta hírül a lila-fehér klub honlapja.

Kálnoki Kis Dávid (balra) és Roderick Duchatelet (Fotó: ujpestfc.hu)

 

 

 
Az átigazolási piac legfrissebb, magyar vonatkozású híreit itt olvashatja!
Az NB I-es átigazolási híreket csapatonként bontásban itt találja!

„Januárban érkezett a megkeresés, hogy az Újpest FC számít rám a következő szezontól fogva – idézi az ujpestfc.hu Kálnoki Kis Dávidot. – Ekkor még nem történt megállapodás, majd két nappal ezelőtt ismét leültünk tárgyalni Roderick Duchatelet úrral. A megállapodás hamar megszületett, láttam, hogy a klub tényleg nagyon szeretné, hogy itt folytassam a pályafutásom, és olyan konstrukciót ajánlott a tulajdonos úr, amelyet elfogadtam. Mivel gyerekkorom óta éreztem kötődést az Újpesthez, nagyon örülök, hogy felvehetem majd a lila-fehér mezt. Már az U21-es csapattal sok mérkőzésen találkoztam az újpesti utánpótlás játékosokkal, de a felnőtt keretből is ismerem a legtöbb játékost. Forró Gyulával csapattársak is voltunk, amikor Gyuszi az MTK-ban rúgta a bőrt. Nagyon remélem, hogy sikerül beilleszkednem, szeretném, hogy a következő szezonban már én is hozzájárulhassak az újpesti sikerekhez.”

A 23 éves jobblábas védő 11 éves kora óta az MTK-nál nevelkedett, 2009-től már a második csapat tagja volt – olvasható az újpesti klub honlapján. Egy évre kölcsönbe szerződött az Oldham Athleticshez, visszatérése után a következő szezonban az első csapatban játszott a kék-fehér gárdánál.Tavaly kevesebb szerephez jutott, majd ismét a második csapatban számított rá a szakmai stáb. Nyáron lejáró szerződését nem kívánta meghosszabbítani az egyesülettel, így már januárban megkezdődtek a tárgyalások a jövőjével kapcsolatban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL

Érkezők: Kálnoki Kis Dávid (MTK – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Darwin Andrade (kolumbiai, Standard Liege – Belgium, ?), Holdampf Gergő (Soproni VSE, ?), Nagy János (Siófok, ?), Rodrigo Rojo (uruguayi, Sint-Truiden – Belgium), Toricska Rajmond (Salgótarján, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Lang Ádám (Győri ETO, szabadon igazolható), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolható)
Távozók: Berat Ahmeti (albán-koszovói, ?), Dusan Vasziljevics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Nemanja Andrics (szerb, Győri ETO, ?), Hudák Dávid (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia, ?), Loic Nego (francia, Charlton – Anglia, ?), Kim Ojo (nigériai, KRC Genk – Belgium, ?)
Távozhatnak: Balogh Balázs, Asmir Suljic (bosnyák, érdeklődnek iránta: külföld)
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL

Érkezők: Gréczi Márton (Mercedes-KLA), Szatmári Lóránd (PMFC)
Kölcsönbe érkezők: Varga Szabolcs (Heerenveen - Hollandia)

Kölcsönből visszatérők: Batizi-Pócsi Balázs (Balmazújváros, ?), Hangya Szilveszter (Vasas, ?), Horváth Péter (Soproni VSE, ?), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Márkvárt Dávid (PMFC), Novák Csanád (KTE), Szatmári Lóránd (PMFC – szabadon igazolható), Windecker József (Győri ETO – szabadon igazolható)
Távozók: Kálnoki Kis Dávid (Újpest – szabadon igazolhatóként), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Sergio Tamayo (spanyol, ?) Vass Patrik (Vasas-kölcsön után szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.

2019.06.15 08:10:14

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Both Józseffel vendégeskedtünk a volt szövetségi kapitánynál, akinek sportszerű levelet írt a korábbi rivális Ferencváros.

2019.06.14 21:38:01

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Élnek idősödő labdabolondok, akik hiszik, ha Varga nem lép le, ha Albert nem sérül meg – pontosan ma ötven éve –, futballunk históriája másképp alakul. Úgy vélem, a lényegi tendenciákra nézve nemigen alakult volna másképp.

2019.06.13 17:06:01

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Alasztics tartotta a lelket a tartalékos szombathelyiekben, de Amílcarral ő sem bírt.