Újpest: Angliában is járt kapust igazoltak, Eninful szerződtetése is hivatalos

Vágólapra másolva!
2012.02.21. 18:56
Címkék
Az Újpest FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy amatőr szerződést kötöttek Floszmann Tamás kapussal, és a klub megerősítette korábbi hírünket, amely szerint a togói Akote Henritse Eninfullal is szerződést kötöttek.

„Egyéves amatőr kontraktust kötöttünk Floszmann Tamással, aki posztját tekintve kapus, és a Dunaújváros Pálhalma ASE NB II-es csapatától került az Újpest FC-hez″ – olvasható az ujpestfc.hu-n.

A kapuvédő megfordult a Honvéd, a Fót, a Százhalombatta és a REAC együtteseiben, és korábban játszott Angliában, az alacsonyabb osztályú Oldham Athleticben is. Az őszi szezonban hét bajnokin védte a dunaújvárosiak kapuját.

Az Újpest hivatalos honlapján megerősítette korábbi hírünket, miszerint szerződtették a csapathoz múlt héten érkezett togói Akote Henritse Eninfult.

„A togói származású Akote Henritse Eninful a Standard Liege csapatától került 2012. június 30-ig klubunkhoz kölcsönbe. A játékos 1992. július 22-én született, 174 cm magas, posztját tekintve védekező középpályás" – adta hírül az ujpestfc.hu.

A togói labdarúgó a belga élvonalbeli bajnokságban, a 2010–2011-es szezonban három mérkőzésen lépett pályára. Az ősszel csak egy bajnokira volt benevezve (nem cserélték be), illetve szerepelt a Standard Liege–Helsingborg Európa-liga mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik