Újpest: A szurkolóink meg vannak ijedve a Fradi-meccs előtt – Balajcza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.26. 12:26
Veretlenül kezdte a szezont a labdarúgó NB I-ben az Újpest, amely így is nyolc ponttal van lemaradva a százszázalékos Ferencvárostól, amellyel hamarosan (a szeptember 12-i hétvégén) derbit vív. Bár a lilák előtte még a Diósgyőrrel is játszanak és válogatott szünet is lesz, Balajcza Szabolcs, a csapat kapitánya elismerte, az öltözőben már téma az FTC elleni meccs. A kapus elmondta, szurkolóik meg vannak ijedve a Fraditól, ám a játékosok nincsenek.

„Az előző hat forduló alakulhatott volna egy kicsit jobban is. Nekem és a csapatnak is van egy kis hiányérzete – mondta Balajcza Szabolcs az ujpestfc.hu-nak. – A legutóbbi mérkőzés kivétel ebből a szempontból, az egy vállalható ikszes meccs volt. Inkább a Puskás Akadémia vagy a Honvéd elleni találkozóra gondolok, amelyeken nem sikerült megszerezni a győzelmet. Ha négy ponttal többünk lenne, kicsit nyugodtabban várnánk a következő két mérkőzést.” Balajcza Szabolcs az ujpestfc.hu-nak. – A legutóbbi mérkőzés kivétel ebből a szempontból, az egy vállalható ikszes meccs volt. Inkább a Puskás Akadémia vagy a Honvéd elleni találkozóra gondolok, amelyeken nem sikerült megszerezni a győzelmet. Ha négy ponttal többünk lenne, kicsit nyugodtabban várnánk a következő két mérkőzést.”

„Ennek ellenére nincs rossz hangulat az öltözőben, bizakodóak vagyunk a Diósgyőr és a Fradi elleni meccs előtt. Mindenki már-már a Fradi-meccsre készül. Sok Újpest-szurkolóval beszéltem, és hallom is, hogy meg vannak ijedve, én ezzel nem vagyok így, nagyon várom a derbit, ahogy az öltözőben mindenki.”

„Előtte még van egy fontos találkozó a Diósgyőr ellen, amely rettenetesen nehéz lesz, hiába van csak négy pontja ellenfelünknek. Az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak, és mindent megtesznek a győzelemért. Remélem, jobb lesz a helyzetkihasználásunk és legalább négy pontot gyűjtünk a következő két meccsen. Én mondjuk akkor lennék boldog, ha hatot szereznénk…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik