Újpest: a mellőzötté vált légiós Belgiumban próbázik

Vágólapra másolva!
2013.06.17. 20:18
Próbajátékra utazott a belga másodosztályú Sint-Truidenhez Naim Aarab, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest védekező középpályása. A 25 éves belga futballistát a héten teszteli a klub. A hírt az Újpest is megerősítette a Nemzeti Sport Online érdeklődésére.

A voetbalbelgie.be beszámolója szerint két próbajátékossal kezdte meg a felkészülést a belga másodosztályú Sint-Truiden: Naim Aarabbal és Sylvano Comvaliusszal. Az Újpest 25 éves védekező középpályása már járt korábban tesztelésen Belgiumban, tavaly a Standard Liege-nél szerepelt próbajátékon.

Aarab 2012 nyarán négyéves szerződést kötött az Újpesttel, ám nem tudta megszilárdítani helyét a lila-fehér csapatban. Olyannyira, hogy első szezonjában mindössze 9 NB I-es bajnokin kapott szerepet, legutóbb 2012 decemberében lépett pályára az első együttesben.

Mint ismert, a Sint-Truiden tulajdonosa az a Roland Duchatelet, aki az édesapja az Újpest tulajdonosának, Roderick Duchatelet-nek.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:Fodor Marcell (Siófok, kölcsönből vissza?), Jarmo Ahjupera (észt, Győri ETO FC)
Távozik/távozhat: Naim Aarab (belga, ?), Banai Balázs (?), Baranyai Ádám (?), Bodnár István (?), Bruno Moraes (brazil, Gil Vicente – Portugália),Horváth Tamás (?), Floszman Tamás (?), Alessandro Iandoli (svájci, Standard Liege – Belgium), Kálmán István (?), Kovács Dániel (?), Litauszki Róbert (?), Magos Mátyás (?), Bojan Mihajlovics (szerb, ?), Pollák Zoltán (?), Remili Mohamed (?), Rubus Tamás (?), Szokol Zsolt (?)
Kiszemeltek: Mohl Dávid (KTE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik