Újpest: a Fradi-meccs miatt késik a szurkolói kártya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.15. 11:34
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján adta hírül, hogy 2015. február 23-ig nem kötelező a klubkártya kiváltása a lila-fehérek mérkőzéseire. Az újpesti együttes a Ferencváros elleni rangadó miatt kért és kapott halasztási engedélyt az MLSZ-től. A klub közleményét tartalmai változtatás nélkül tesszük közzé:

„Kedves Szurkolóink! Örömmel közöljük, hogy halasztási engedélyt kaptunk a Magyar Labdarúgó-szövetségtől, ami azt jelenti, jövő év február 23-ig nem szükséges és nem kötelező a klubkártyát kiváltani, így e nélkül is drukkolhatunk csapatunknak a helyszínen. Az Újpest FC azért fordult ezzel a kérelemmel az MLSZ-hez, mert nem látta biztosítottnak azt, hogy minél több lila-fehér szurkoló buzdítsa csapatunkat a Ferencváros elleni, szeptember 21-i derbin.

Nagyon hálásak vagyunk mindazoknak, akik eddig sorban álltak a Mildenberger utcai konténernél és kiváltották a klubkártyájukat! Köszönjük a türelmet! A halasztást a szurkolóink érdekében kértük az MLSZ-től. Szurkolóink egy része ugyanis nem tudta a szükséges kártya igénylést megtenni, ami jelentős fennakadást okozhat az Újpest FC–Ferencvárosi TC bajnoki mérkőzésen.

Az FTC elleni meccsre névre szóló jeggyel lehet bejönni a Szusza Ferenc Stadionba, ezért kérjük Önöket, hogy a belépőjegy megvételekor, illetve a derbi napján is hozzák el magukkal a személyazonosságot igazoló okiratokat (személyi igazolvány, lakcímkártya, vagy útlevél).

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a derbire egy személy fejenként három darab jegyet vásárolhat!

Hamarosan a klubkártya előregisztrációja is lehetséges lesz az interneten! A részletekről beszámolunk a későbbiek folyamán.

A klubkártya kiváltása egyébként 2014. november 16-ig továbbra is ingyenes lesz!” – szól az Újpest közleménye.

A lila-fehérek három nappal ezelőtt számoltak be róla, hogy az ötezredik klubkártyát is értékesítették a szurkolók között, most azonban annak bevezetése kapcsán mégis halasztást kértek a sportági szövetségtől.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a szurkolói kártya bevezetése kapcsán a Ferencváros, a DVSC, a DVTK és a Videoton is halasztást kért a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik