Újabb brazil a Fradiban, Andrezinho aláírt

Vágólapra másolva!
2010.07.03. 14:10
null
Andrezinho a Ferencváros új szerzeménye (Fotó: ftc.hu)
Címkék
A Ferencváros labdarúgócsapata kettő plusz egy éves szerződést kötött a 24 éves brazil középpályással, Andrezinhóval – adta hírül az ftc.hu.

Mint ismeretes, a hét elején két brazil labdarúgó, Andrezinho és Rafael Fefo csatlakozott a Ferencváros keretéhez. A próbajátékon szereplő két középpályást a tegnapi, NK Osijek elleni mérkőzésen (amelyen az FTC 2–0-s vereséget szenvedett) pályára is küldte Prukner László vezetőedző, és közülük a jelek szerint Andrezinho győzte meg képességeiről a szakvezetőt, ugyanis a klub 2+1 éves szerződést kötött a 24 éves futballistával.

„Andrezinho jól mozgatta a csapatot, látszott, hogy technikás labdarúgó, aki pontos labdákkal játszotta meg a társakat, és kapura is veszélyes volt" – jellemzi a korábban a Corinthiansnál is megfordult játékos tegnapi teljesítményét az ftc.hu.

A Ferencváros honlapjának tájékoztatása szerint a másik brazilt tovább tesztelik.

Andrezinho a zöld-fehérek hetedik új szerzeménye a nyáron, a Kaposvárról érkező Junior után ő a második brazil csapatban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezett: Rodenbücher István (MTK), Nagy Patrik (Rapid Wien  – Ausztria, kölcsönbe), Józsi György (Győri ETO), Igor Pisanjuk (Szolnok, k. v.), Maróti Béla (Kaposvár), Junior (brazil, Kaposvár), Szrdjan Sztanics (szerb, Kaposvár), Andrezinho (brazil, Gremio Catanduvense – Brazília)

 

Távozott: Lipcsei Péter (befejezte a pályafutását), Paul Shaw (angol, befejezte a pályafutását), Tommy Doherty (északír, Bradford City – Anglia), Carlos Alcántara (spanyol, ?), Joaquín Martínez (spanyol, ?), Bojan Mamics (szerb, ?), Megyeri Balázs (Olympiakosz – Görögország), Rafa Wolfe (?), Jason Morrison (jamaikai, ?), Ahmed Adnan (angol, ?), Ferenczi István (Vasas)

 

Akivel tárgyalnak: Csordás Csaba (Kecskemét), Hrepka Ádám (MTK), Melczer Vilmos (MTK), Présinger Ádám (Videoton), Mario Konrad (osztrák, Rapid Wien – Ausztria), Pusztai Olivér (Austria Kärnten – Ausztria), Rafael Fefo (brazil, Monte Azul – Brazília), Mester Tamás (Kozármisleny), Bram Castro (belga, Roda – Hollandia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik