Török Lászlót nevezték ki a KTE szakmai igazgatójának

Vágólapra másolva!
2011.12.13. 21:09
null
Török László irányíthat Kecskeméten <br />(Fotó: kesport.hu)
Címkék
Török Lászlót nevezte ki szakmai igazgatónak a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE. Az NBI-es csapat felkészítése Szabó István feladata lesz.

Felállt az új szakmai stáb Kecskeméten. A klub tulajdonosi köre ma döntött arról, hogy a jövőben az NB I-es, az NB III-as és az U19-es csapatok szakmai munkája összevonásra kerül, amelyet Török László szakmai igazgatóként felügyel – írja a kecskemetite.hu.

Az NB I-es csapat felkészítése a mérkőzésekre Szabó István – aki Szivics távozása után átmenetileg már irányította a csapatot– feladata lesz. A keretek és a teljes szakmai stáb kialakítása már a fenti szakemberek feladata lesz.

A klub tájékoztatása szerint a mostani döntésben fontos szerepet játszott a szakemberek helyi elkötelezettsége és az elmúlt időszakban végzett kiváló munkája.

Információink szerint Török László – aki aktív labdarúgó-pályafutása során megfordult a Tiszakécskében és a Bp. Honvédban is – jelenleg Manchesterben tartózkodik, és csütörtöki visszatérése után a klub pénteken jelent be részleteket a szakember szerződéséről.

EDZŐVÁLTÁSOK A 2011–2012-ES NB I-ES IDÉNYBEN
2011. augusztus 10.: Újpest, Mészöly Géza helyett Zoran Szpisljak
2011. augusztus 15.: Vasas, Komjáti András helyett Marijan Vlak
2011. augusztus 16.: FTC, Prukner László helyett Nagy Tamás (megbízottként), augusztus 30.: Détári Lajost nevezték ki szakmai igazgatónak
2011. szeptember 1.: ZTE, Csank János helyett Prukner László
2011. október 24.: Lombard FC, Véber György helyett Bene Ferenc
2011. november 23.: Kecskeméti TE, Tomiszlav Szivics helyett, december 13.: Török Lászlót nevezték ki szakmai igazgatónak

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik