Tizenegyezer szurkoló előtt az Újpest-Fradi

Vágólapra másolva!
2009.09.29. 10:20
null
Tizenegyezer szurkoló előtt rendezhetik meg a szombati derbit (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Címkék
Szombaton 17.30 órától rendezik meg az Újpest-Ferencváros rangadót, amelyen biztonsági okok miatt biztosan nem lesz teljesen ház. A mérkőzést csaknem tizenegyezren tekinthetik meg.
KASSAI VEZETI A MECCSET 
 

Az MLSZ játékvezetői bizottsága kijelölte a szombati Újpest-Ferencváros rangadó játékvezetőit. A sípot a szerdán még a Manchester United-Wolfsburg BL-meccsen dirigáló Kassai Viktor fújja. Kassai asszisztense Erős Gábor és Ring György, a tartalék játékvezető Berke Balázs lesz.

A Szusza Ferenc Stadionban összesen 13 501 ülőhely van, ám két szektort is le kell zárni biztonsági okok miatt, így csaknem tizenegyezer szurkoló nézheti majd élőben az Újpest–Ferencváros rangadót.

Az Üllői útra küldött kétezer belépő gyakorlatilag elfogyott , és a lila-fehérek is javában értékesítik már a jegyeket. Hétfőig nagyjából háromezer hazai fanatikus váltotta meg belépőjét a találkozóra.

Ha minden jegy elkel, akkor mintegy harmincmillió forintos bevételre tehet szert az Újpest. Még úgy is, hogy a két csapat 205. bajnokiját a tizennégy évesnél fiatalabbak és a hatvanötnél idősebbek ingyen tekinthetik meg.

Mint arról már beszámoltunk, az Újpest FC hivatalos honlapján közleményben tudatta: biztonsági okokból megszüntette az elővételi jegyárusítást az Újpest-központban található eladási ponton a lilák Ferencváros elleni bajnokijára. Az újpestiek közölték: a hazai szektorokba jegyet váltó vendégdrukkereket a stadion elhagyására szólítják fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik