Tisza Tibor döntött, távozik Újpestről

Vágólapra másolva!
2011.01.25. 13:23
null
Tisza Tibor 2006 óta futballozott Újpesten, most végleg távozik (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Tisza Tibor nem fogadta el az Újpest ajánlatát, így a 26 éves futballista, aki korábban a csapatkapitányi tisztséget is betöltötte a lila-fehéreknél, távozik az élvonalbeli labdarúgócsapattól.

Az ötszörös válogatott csatár a Nemzeti Sport érdeklődésére elmondta, döntött: nem újpesti színekben folytatja pályafutását, hanem külföldre tart.

A nemzetközi átigazolási időszak január 31-ig tart, a futballista menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak tegnap elmondta, lát esélyt arra, hogy a következő néhány napban új csapatot találjon a csatárnak.

Mint ismeretes, a játékos múlt héten nem utazott el az Újpest soproni edzőtáborába, és hétfőig kapott haladékot a klubvezetőktől, hogy eldöntse, meghosszabbítja-e a nyáron lejáró szerződését. Később ez a határidő keddre módosult, sőt, a klub hajlandó lenne várni február 1-ig is, de a támadó már döntött, nem marad Újpesten.

A csatár megjegyezte, ha nem sikerül külföldi csapatot találni, az új helyzetet teremt, de információink szerint itthonról is több csapat szívesen látná. A Győr és a DVSC mellett a Videotonnál is szóba került a neve.  

Tisza szerződése ugyan csak a nyáron jár le, így átigazolási díjat kellene érte fizetni, de a csatárnak jelentős összeggel tartozik a klub, ami befolyásolhatja a váltást.

Tisza 2006-ban Diósgyőrből szerződött Újpestre, de a 2009–2010-es szezont kölcsönben a belga másodosztályú RFC Antwerpnél töltötte. Most végleg távozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik