„Three penalties”; menetelő Loki; a Fradi és a bűvös kilences

Vágólapra másolva!
2014.06.03. 09:46
null
Rene Mihelic (balra) jó fogásnak bizonyult Debrecenben (Fotó: NS-archív)
A Nemzeti Sport Online olvasói tavasszal megszokhatták, hogy az NB I-es fordulókat követően kiemeljük a hétvége legjeit, érdekességeit. Sorozatunk szezonzáró részében a teljes idény legjeit vesszük végig. Veretlenségi, nyeretlenségi és győzelmi szériák, tabellaparádé, az év igazolásai, góljai, furcsaságai, edzői nyilatkozatai – NB I 2013–2014, így láttuk a szezont a számok tükrében.

PÉCS 20, PAKS 18, DVSC 15, FTC 9, DVTK 670 – A SOROZATOK BŰVÖLETÉBEN

VERETLENSÉG. A 2013–2014-es szezonban a leghosszabb veretlenségi sorozatot a bajnok Debreceni VSC építette fel: a Loki a 8. fordulóban elszenvedett, 3–0-s győri vereséget követően 15 fordulón keresztül nem talált legyőzőre. A széria az MTK elleni 5–2-es zakóval zárult le április 12-én. Tavasszal a Ferencváros és a Győri ETO egyaránt tizenegy meccses veretlen sorozatot hozott össze, ez is remek teljesítmény. Mind a két csapat az idény utolsó 11 fordulójában maradt veretlen, az ETO a Pécs elleni 2–5 után kezdett el menetelni, 10 győzelemből és egy döntetlenből áll a sorozata, míg a Fradi jó szériája az MTK otthonában elszenvedett 3–2-es vereséget követően kezdődött, két iksz, majd egymás után kilenc győzelem a mérleg. A két kieső csapat, a Kaposvár és a Mezőkövesd képtelen volt hármasnál hosszabb veretlenségi sorozatot felépíteni.

Pályaválasztóként is a Lokié a leghosszabb veretlen széria: a debreceni csapat egymást követő 14 hazai meccsét játszotta le zakó nélkül, mígnem az utolsó fordulóban 2–0-ra kikapott a Honvédtól. Meg kell dicsérni a pécsieket is, ők – miután otthon 2–1-re alulmaradtak a Puskás AFC-vel szemben – sorozatban tíz hazai bajnokin maradtak veretlenek. A Mezőkövesd odahaza sem tudott hármas veretlen szériánál hosszabbat összehozni.

Vendégként a Debrecennek, a Diósgyőrnek és a Győri ETO-nak is volt egy nyolcmeccses veretlen szériája, míg a Kaposvár látogatóként egyáltalán nem épített ilyen sorozatot: nem volt egymást követő két olyan idegenbeli bajnokija, amelyik közül az egyiken ne kapott volna ki.

GYŐZELMI SOROZAT. Ebben a külön versenyben a Ferencváros végzett az élen, a fővárosi zöld-fehérek egymás után kilenc bajnoki mérkőzést nyertek meg, az élvonalban hasonlóra több mint húsz évvel ezelőtt (1992 tavaszán, majd őszén – zsinórban 14 győztes találkozó) voltak képesek. Ezúttal az utolsó kilenc fordulóban arattak kilenc győzelmet, tehát a következő bajnokságban tovább építhetik a szériát.

Az őszi szezonban a Diósgyőr, tavasszal a Győri ETO nyert meg sorozatban hét bajnokit, míg a Kaposvár képtelen volt egymást követő két találkozón győzni, de az Újpest sem dicsekedhet azzal, hogy a bajnokságban maximum kétmeccses győzelmi mini szériát tudott összerakni, hármasra már nem futotta…

Hazai pályán a Videoton győzelmi sorozata volt a leghosszabb, a fehérváriak pályaválasztóként hét bajnokit nyertek meg egymás után, még a szezon kezdetén. Ahogy a DVSC hazai menetelését, úgy a Videotonét is a Honvéd szakította meg, a kispesti együttes októberben 2–1-re győzött a Sóstói Stadionban. Az Újpest a szégyenpadra került, a lilák ugyanis otthon nem voltak képesek egymás után két NB I-es meccset behúzni, ami azért is döbbenetes, mert még a Kaposvárnak és a Mezőkövesdnek is sikerült egymást követő két hazai találkozón győzni.

Vendégként ebben a szezonban a négyes győzelmi sorozat volt a leghosszabb, a DVSC, a DVTK, az FTC és a PMFC is kiépített ilyet.

NYERETLENSÉG. Ebben a műfajban a paksiak „vitték el a pálmát”, hiszen a 8. és a 25. forduló között sorozatban 18 bajnoki mérkőzésen nem tudtak győzni. Vesszőfutásuk szeptember 21-én, az MTK-tól elszenvedett vereséggel indult, és április végéig tartott: 19-én ikszeltek a Lokival (0–0), ez volt a 18. nyeretlen bajnokijuk, majd 26-án 4–0-ra győztek a DVTK vendégeként – ezzel megtört az átok. Gyorsan nyertek még három meccset, és ezzel megúszták a kiesést… A Kaposvár kilences, a Honvéd, a DVTK és a Mezőkövesd nyolcas, az MTK, a PAFC és az Újpest hetes nyeretlen sorozata szinte semmiségnek tűnik a paksiak borzalmas szériájához viszonyítva.

Otthon is a Paks nyeretlenségi sorozata a leghosszabb (kilenc mérkőzés – ehhez képest a Fradinak nem is kell pironkodnia amiatt, hogy vendéglátóként egymás után hat bajnokin nem tudott győzni), látogatóként viszont már akadtak versenytársak, hiszen a tolnaiak mellett a pápaiak is egymás után 11 idegenbeli bajnokin nem tudtak nyerni, sőt a Kaposvár és a Mezőkövesd tízes negatív szériája is tragikus.

VERESÉGSOROZAT. „Csak a Kispest!” – mondhatnánk, hiszen a mögöttünk hagyott bajnokságban csak a Honvéd volt képes arra, hogy sorozatban nyolc bajnoki mérkőzést elveszítsen. A piros-feketék szép sorban kikaptak a Mezőkövesdtől, a DVTK-tól, a Haladástól, a Ferencvárostól, a Pécstől, a Videotontól, az ETO-tól és az MTK-tól, mígnem az utolsó fordulóban kicsit „belerondítottak” a DVSC bajnokavatójába, hiszen éppen az új Nagyerdei Stadionban, az aranyérmek kiosztása előtt vetettek véget pocsék sorozatuknak. A Kaposvár, az MTK és a Lombard Pápa zsinórban öt mérkőzést veszített el, míg a bajnok Debrecen és az ezüstérmes Győr ebben a szezonban nem kapott ki egymás után kétszer.

Pályaválasztóként az ősszel a Lombard Pápa került rossz szériába, hiszen egymás után négy hazai bajnokiját veszítette el (DVTK, FTC, Videoton, MTK), tavasszal ugyanezt lemásolta a Honvéd, ugyanis pontosan ugyanebben a sorrendben, ugyanettől a négy csapattól kapott ki a Bozsik-stadionban, így összejött neki is a négymeccses hazai vereségsorozat.

Látogatóként a Kaposvár és a Mezőkövesd negatív szériája volt a leghosszabb, mind a két együttes sorozatban ötször kapott ki idegenben.

GÓLSZERZÉS. A pécsiek büszkék lehetnek arra, hogy az első húsz fordulóban mindegyik meccsükön betaláltak a kapuba (a debreceni 1–0-s vereséggel ért véget ez a szériájuk), ez a legjobb mutató ebben az összevetésben. A baranyaiak a Diósgyőrt (17), a Debrecent (16) és a Haladást (16) előzik meg.

A Győri ETO az egyetlen csapat, amely mind a 15 hazai mérkőzésén szerzett gólt, a Lokinak is majdnem meglett a 15-ös sorozat, ám az utolsó otthoni fellépésén, a Honvéd ellen nem sikerült betalálni. Vendégként a Ferencvárosnak, a Pécsnek és a Videotonnak volt remek szériája, mind a három együttes egymást követő tíz idegenbeli mérkőzésen szerzett gólt. Ellenpélda a Kaposvár, amely egyrészt ötmeccses góltalan szériát hozott össze (helyszíntől függetlenül), másrészt az utolsó öt idegenbeli fellépésén egyetlen találatot sem ért el, háromszor 1–0-ra, majd kétszer 2–0-ra kapott ki. Otthon a Honvéd sorozata a legrosszabb, a kispesti gárda egymás után három hazai meccsén nem szerzett gólt.

KAPOTT GÓLOK. Nem meglepő, hogy ebben a tekintetben a Paks sorozata volt a leghosszabb a szezonban, a csapat védelme egymás után 14 találkozón kapitulált. A Ferencvárosnak is volt egy hasonló időszaka, a Fradi kapuját zsinórban 13 meccsen vette be az aktuális ellenfél. Újabb adalék az Újpest botrányos hazai szerepléséhez: a lila-fehérek sorozatban tíz hazai fellépésükön kaptak gólt, míg a Haladás a pozitív példa, egymást követő öt otthoni meccsén maradt érintetlen a kapuja. Összességében a DVTK őrizte meg a leghosszabb ideig a kapuját a góltól, az ősszel egymás után hét bajnokin – 670 percen keresztül – nem kapott gólt a diósgyőri együttes.


HÁROM MUTATÓBAN IS KIEMELKEDETT A LOKI, VENDÉGKÉNT REMEKELT A FRADI – TABELLAPARÁDÉ

Az NB I legjeit érdemes végignézni a különböző tabellák alapján is. A bajnok DVSC-Teva a legfontosabb, az összes szerzett pont alapján összeálló táblázatban jobb gólkülönbségének köszönhetően végzett az élen, megelőzve a második helyen záró ETO-t. Emellett azonban három másik összevetésben is a Loki volt a legjobb.

Kondás Elemér csapata szerezte a legtöbb pontot pályaválasztóként. A debreceniek 11 győzelemmel, 3 döntetlennel és 1 vereséggel 36 pontot szereztek hazai pályán. Ebben a rangsorban is a második helyen végzett az ETO 33 ponttal, harmadik a Videoton 29 ponttal, negyedik a hazai pályán „albérletben” szereplő Ferencváros 27-tel. A legkevesebb pontot a két kieső, a Mezőkövesd és a Kaposvár szerezte otthon (15-öt), az Újpest az utolsó pillanatban, a KTE elleni 6–1-es győzelemmel került el az utolsó helyről. A hazai meccsek alapján összeálló tabella egész jól visszaadja az erőviszonyokat, hiszen ugyanazokat a csapatokat találjuk az élbolyban, amelyeket a teljes táblázaton is (csak abban a Fradi megelőzi a Videotont), és a rangsor végén is ugyanaz a két gárda szerepel.

TABELLA A HAZAI MECCSEK ALAPJÁN
1. Debreceni VSC-Teva 15 11 3 1 38–13 +25 36
2. Győri ETO 15 10 3 2 34–16 +18 33
3. Videoton FC 15 9 2 4 30–13 +17 29
4. Ferencváros 15 8 3 4 21–14 +7 27
5. Haladás 15 7 5 3 21–15 +6 26
6. Kecskeméti TE 15 7 4 4 24–23 +1 25
7. MTK Budapest 15 7 3 5 26–17 +9 24
8. Diósgyőri VTK 15 6 5 4 26–21 +5 23
9. Pécsi MFC 15 5 7 3 17–15 +2 22
10. Lombard Pápa FC 15 6 3 6 15–19 –4 21
11. MVM-Paks 15 5 5 5 24–20 +4 20
12. Budapest Honvéd 15 5 3 7 17–20 –3 18
12. Puskás Akadémia FC 15 5 3 7 17–20 –3 18
14. Újpest FC 15 4 5 6 30–27 +3 17
15. Mezőkövesd 15 4 3 8 14–18 –4 15
16. Kaposvári Rákóczi 15 3 6 6 13–24 –11 15

A Debrecen az őszi és a szerzett gólok alapján összeálló tabellán is az élen zárt. Utóbbiban 66 góllal lett első, nyolccal szerzett többet a listán második Győrnél (58), 14-gyel a harmadik Videotonnál. Ez a bajnokság végkimenetelét illetően is döntőnek bizonyult. Érdekesség, hogy a szezont a 13. helyen záró Újpest a szerzett gólok tekintetében az ötödik legeredményesebb csapat a mezőnyben 46 találattal. A legkevesebb gólt, 21-et a sereghajtó Kaposvár jegyezte, és ebben a sorban is a Mezőkövesd a 15. 27 találattal.

Sorrend a szerzett gólok alapján: Debreceni VSC 66, Győri ETO FC 58, Videoton 52, Ferencváros 47, Újpest FC 46, Diósgyőr 45, MTK Budapest 42, Pécs 41, Paks 39, Haladás és Bp. Honvéd 37, Kecskeméti TE és Puskás AFC 36, Lombard Pápa 32, Mezőkövesd 27, Kaposvár 21.

A legkevesebb gólt a Videoton és a Haladás kapta (31-et). A legtöbbet pedig a Kaposvár (54) és a Mezőkövesd (52).

Sorrend a kapott gólok alapján: Videoton és Haladás 31, Győri ETO 32, Debreceni VSC és Ferencváros 33, MTK Budapest 36, Diósgyőr és Pécs 38, Bp. Honvéd 39, Paks 42, Lombard Pápa 50, Kecskemét, Puskás AFC és Újpest 51, Mezőkövesd 52, Kaposvár 54.

A bajnoki ezüstérmes Győr egy mutatóban emelkedett ki a mezőnyből: a tavasszal szerzett pontok tekintetében, ugyanis 32 ponttal zárt az élen a 30 pontos Ferencváros és a 25 pontos MTK előtt.

A Ferencváros alapvetően két tényezőnek köszönheti, hogy a szezon végére befutott az El-szereplést érő 3. helyre. Egyrészt a Thomas Dollal produkált nagy tavaszi menetelésnek, ami a tavaszi tabellán a 2. helyre volt elegendő, másrészt pedig annak, hogy idegenben a teljes szezont tekintve az élen végzett. A Fradi vendégként kilenc győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel, 30 pontot szerezve volt a legjobb, a Győr (29 pont) és a Debrecen előtt (26 pont). Idegenben – a hazai mérleghez hasonlóan – a két kieső, a Mezőkövesd és Kaposvár szerepelt a leggyengébben (9, ill. 4 ponttal). Vendégként a Rákóczi csupán nyolc gólt szerzett…

TABELLA AZ IDEGENBELI MECCSEK ALAPJÁN
1. Ferencváros 15 9 3 3 26–19 +7 30
2. Győri ETO 15 8 5 2 24–16 +8 29
3. Debreceni VSC-Teva 15 7 5 3 28–20 +8 26
4. Videoton FC 15 6 6 3 22–18 +4 24
5. Diósgyőri VTK 15 6 6 3 19–17 +2 24
6. Pécsi MFC 15 7 2 6 24–23 +1 23
7. Haladás 15 5 5 5 16–16 0 20
8. Budapest Honvéd 15 5 3 7 20–19 +1 18
9. MTK Budapest 15 4 4 7 16–19 –3 16
10. Újpest FC 15 4 3 8 16–24 –8 15
11. MVM-Paks 15 3 5 7 15–22 –7 14
12. Puskás Akadémia FC 15 3 4 8 19–31 –12 13
13. Lombard Pápa FC 15 3 3 9 17–31 –14 12
14. Kecskeméti TE 15 2 5 8 12–28 –16 11
15. Mezőkövesd 15 2 3 10 13–34 –21 9
16. Kaposvári Rákóczi 15 1 1 13 8–30 –22 4

Végezetül néhány érdekesség a különböző tabellákról. Csak a tavaszi eredmények alapján a Mezőkövesd az utolsó, a 15. pedig a Lombard Pápa. A Fradi védekezésének látványos tavaszi javulását a statisztikák is alátámasztják, ugyanis Doll idejében 13 találkozón mindössze hét gólt kaptak a zöld-fehérek, ez tavasszal a legkevesebb (második a Haladás a tavasszal kapott tíz találattal).

TAVASZI TABELLA
1. Győri ETO 13 10 2 1 31–13 +18 32
2. Ferencváros 13 9 3 1 20– 7 +13 30
3. MTK Budapest 13 8 1 4 24–15 +9 25
4. Debreceni VSC-Teva 13 7 4 2 25–14 +11 25
5. Videoton FC 13 5 5 3 19–15 +4 20
6. Pécsi MFC 13 5 5 3 14–11 +3 20
7. Haladás 13 5 4 4 10–10 0 19
8. Diósgyőri VTK 13 5 4 4 16–17 –1 19
9. MVM-Paks 13 4 5 4 18–13 +5 17
10. Kecskeméti TE 13 4 3 6 12–20 –8 15
11. Puskás Akadémia FC 13 4 2 7 14–19 –5 14
12. Budapest Honvéd 13 4 1 8 14–18 –4 13
13. Újpest FC 13 3 2 8 16–20 –4 11
14. Kaposvári Rákóczi 13 2 4 7 6–17 –11 10
15. Lombard Pápa FC 13 2 4 7 11–26 –15 10
16. Mezőkövesd 13 1 3 9 6–21 –15 6

FUTÁCS AZ ÉV IGAZOLÁSA, A PMFC AZ ÉV MEGLEPETÉSE – SZUBJEKTÍV LEGEK

A statisztikák és a konkrét számok után pedig nézzünk meg néhány szubjektívebb érdekességet a 2013–2014-es szezon kapcsán.

Az MLSZ hétfőn díjazta a legjobbakat. Az idény játékosa a szövetségnél Szakály Péter (Debreceni VSC) lett, míg az MLSZ szurkolói díját Kabát Péter kapta és az ő Puskás AFC elleni gólját választották a szövetség szavazásán a legszebb találatnak is a drukkerek. Nyilasi Tibor a Sport Tv „Harmadik félidő” című műsorában az MTK-s Pölöskei Zsolt, a pécsi Fröhlich Roland, a felcsúti Czvitkovics Péter, a győri Kalmár Zsolt és a debreceni Kulcsár Tamás gólját választotta be a legszebbek közé.

PÖLÖSKEI ZSOLT A DIÓSGYŐR ELLEN

Az MLSZ-nél az év felfedezettje Kalmár Zsolt (Győri ETO), az év edzője Kondás Elemér (Debreceni VSC), az év játékvezetője Andó-Szabó Sándor. A gólkirály 18 góllal, holtversenyben Simon Attila (Paks) és Nikolics Nemanja (Videoton) lett. (A góllövőlistát itt tekintheti meg!)

FRÖHLICH ROLAND A VIDEOTON ELLEN

Az év legjobb játékosait illetően a magunk részéről nem foglalnánk állást, erről a héten kiírandó szavazásunkban kérdezzük meg olvasóink véleményét.

SZAVAZÁS

Önnek melyik gól tetszett a legjobban?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A legjobb igazolásokat ellenben már megválasztottuk, ez alapján négy játékost emelnénk ki. Az év üzletének Futács Márkó diósgyőri szerződését tartjuk. A Leicestertől egy évre kölcsönben megszerzett csatár 22 bajnokin kilenc gólt szerzett, ötöt előkészített, a Magyar Kupában pedig öt meccsen három gól, két gólpassz a mérlege. Főszerepet játszott abban, hogy a DVTK az NB I-ben az 1978–1979-es (bronzérmes) szezon óta a legjobb eredményét produkálta az 5. hellyel, Magyar Kupa-döntőt játszott, Ligakupát nyert. A csatár teljesítményét egyébként nem is annyira számszerű mutatói jellemzik a legjobban, hanem az a tény, hogy érkezésével alapvetően változott meg a Diósgyőr támadójátéka. A kapu elé érkezéseivel egyrészt állandó veszélyforrást jelentett (lábbal és fejjel is) az ellenfelek számára, másrészt meg tudta tartani a felpasszolt labdákat, és le tudta azokat osztani a második hullámban érkező társaknak. A Diósgyőr Futács-függőségét jól jellemezte az Újpest elleni kupadöntő, amikor a sérült csatár hiányában helyzetet is alig tudott kialakítani a borsodi gárda.

CZVITKOVICS PÉTER A HALADÁS ELLEN

Futács mellett kiemelnénk még a Videoton kapusát, a 34 éves Juan Calatayudot, aki tavaly nyáron ingyen érkezett a Mallorcától, és egy év alatt bizonyította, hogy az NB I-ben a legjobb képességű kapusok közé tartozik. A spanyol játékos teljesítménye is hozzájárult ahhoz, hogy a Videoton kapta a legkevesebb gólt az NB I-ben (a Haladással holtversenyben). Nagy fogásnak tartjuk debreceni részről a télen ugyancsak ingyen érkező (a szlovén NK Zavrctól) Rene Mihelicet, a szlovén szélső hatalmas szabadrúgásaival, 13 bajnokin összesen három góllal és négy gólpasszal hívta fel magára a figyelmet, és vette ki a részét a bajnoki cím megszerzéséből. A Videotonnál ősszel létszámfölöttivé váló Torghelle Sándor az MTK-t segítette biztos bennmaradáshoz a tavasszal szerzett hét góljával.

KULCSÁR TAMÁS A KECSKEMÉT ELLEN

Az igazolások kapcsán érdemes megemlíteni az év csalódását is, aki a holland másodosztály gólkirályaként érkező Jack Tuijp volt. A Ferencvárosnál nagy reményekkel szerződtették, ezt jelzi, hogy a hírek szerint a legjobban kereső játékosok egyike lett, de csak hét bajnokin lépett pályára, azokon egy gólt szerzett.

Az év meglepetésének a szezon közben sok problémával küzdő Pécsi MFC szereplését, illetve 7. helyezését tartjuk. A baranyaiakhoz köthető az idény egyik legmeglepőbb eredménye is. A PMFC márciusban 5–2-re nyert a bajnoki címvédő ETO otthonában, ezzel több sorozatot is megdöntött. 2004 után először nyert Győrben, 2003 után először tudott győzni az aktuális bajnok otthonában (akkor az MTK vendégeként), a Győr 2006 májusa óta először kapott otthon öt gólt (akkor az Újpesttől). A másik nagy meglepetés a Paks nevéhez köthető: a tolnaiak április 26-án 4–0-ra nyertek a DVTK otthonában. A paksiak ezt megelőzően idegenben napra pontosan egy évvel korábban, 2013. április 26-án a későbbi bajnok Győr vendégeként győztek négy gólt szerezve, akkor 4–3-ra.

KALMÁR ZSOLT A PUSKÁS AKADÉMIA ELLEN

Az év legnagyobb vihart kavaró edzői nyilatkozata Tomiszlav Szivics nevéhez kötődik, amiért később a szakembert első fokon fél évre mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta az MLSZ.

„Ha valamikor győzelmet érdemeltünk, akkor az ma volt. Tényleg jól játszottunk, de ezek az emberek nem hagyták, hogy nyerjünk. Ez nem véletlenül történt: mindenki tudja, hogy kinek a legjobb ez az eredmény. Gratulálok a saját csapatomnak. Többet nem akarok erről mondani, de annyira látványos volt, a nem megadott szabályos gólnál például. Akkor inkább mondják meg, hogy hányadikak leszünk, és akkor nem izgulunk” – mondta DVTK vezetőedzője a televízió kamerája előtt a Haladás elleni 1–1-es döntetlen után.

AZ MLSZ-NÉL KABÁT PÉTERÉ AZ ÉV GÓLJA, A SZURKOLÓK SZAVAZTÁK MEG AZ INTERNETEN

Ugyanakkor emlékezetes maradt a Videotont irányító José Gomes értékelése is, aki a Paks elleni 2–2-es döntetlen után három büntetőt kért számon a játékvezetőn (az a bizonyos „three penalties”).






Említést kell tennünk a szezon legszomorúbb esetéről is. A trinidadi Akeem Adams tragédiája hosszú hónapokig kihatott csapata, a Ferencváros teljesítményére is.

Végezetül pedig a 2013–2014-es idény furcsaságait emeljük ki röviden. Ezek közé tartozik az Újpest FC indulási jogának átruházása a felszámolási eljárás által fenyegetett régi gazdasági társaságból az újonnan alapított kft.-be, a PMFC szerződésbontása a házi gólkirály Koller Krisztiánnal és a korai szabadságolások. Mint ismert, a Haladás vezetőedzője, Artner Tamás a PMFC elleni bajnoki előtt két kulcsemberét, Halmosi Pétert és Bosnjak Predragot is elengedte nyári szabadságra (úgy tudjuk, Diósgyőrben is több játékos, Nenad Rajics, Senad Husic és Zoran Kosztics is korábban fejezhette be a szezont). Ez azért különösen érdekes, mert a német élvonalbeli Hannovernél még az utolsó bajnokit követően sem engedték el szabadságra Huszti Szabolcsot, és mivel a szélső nem vett részt az idényt követő hírverő meccseken, súlyos pénzbüntetésben részesül. Erre mondják, más kávéház, arrafelé a jelek szerint mást értenek profizmus alatt, mint nálunk…

AZ NB I VÉGEREDMÉNYE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik