Szolnok: Marozas sorsa kérdéses, még három játékos érkezhet

Vágólapra másolva!
2010.07.26. 18:55
A labdarúgó NB I újonca, a Szolnoki MÁV FC szerdán jelentheti be a végleges keretét. A szolnokiak klubigazgatója, Tóth Dénes a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, még három játékos szerződtetését tervezik.

Az Atletas Kaunastól érkező Eimantas Marozas a felkészülési időszak jelentős részét Szolnokon töltötte, az edzőmeccseken három gólt is szerzett, Vágó Attila vezetőedző is igényt tartana rá, mégsem biztos, hogy a csatár az NB I újoncához szerződik.

„Mi úgy tudtuk, hogy Marozasnak lejárt a szerződése eddigi klubjánál, ám a kaunasiak jelezték, hogy még három hónapig él a megállapodása. Ezután kértük a játékos menedzserét, hogy rendezze a kialakult helyzetet a litván klubbal, mert ha valóban élő szerződése Marozasnak, akkor nem tudjuk szerződtetni, szerdráa várunk végleges választ" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Szolnoki MÁV FC klubigazgatója, Tóth Dénes.

A sportvezető hozzátette, szerdáig szeretnének lezárni minden tárgyalást, egy csatárt, egy bal oldali középpályást és egy bal oldali védőt is szerződtetnének még. Tóth elmondta, Marozas mellett több magyar játékossal is tárgyalnak, de neveket nem említett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS SZOLNOK

Érkezett: Joseph Ngalle (kameruni, Makó), Koós Gábor (Budaörs), Rézsó Péter (Cegléd, kölcsönből vissza), Búrány Zoltán (Diósgyőr), Hervé Christian Tchami (kameruni, MFK Karviná – Csehország), Tarczy Pál (BKV Előre)

 

Távozott: Igor Pisanjuk (Ferencváros, kölcsönből vissza), Nagy Zsolt (szabadlistára került), Csehi Tamás (Paks, kölcsönből vissza), Farkas Balázs (Akritasz Hlorakasz – Ciprus)

 

Akivel tárgyalnak:  Eimantas Marozas (litván, Atletas Kaunas – Litvánia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik